Sisley | Black Rose Cream Mask

Sisley | Black Rose Cream Mask

Iedere zondagavond heb ik ‘Me time’ en dit moment staat geheel in het teken van lekker ontspannen, een warm bad, lekker tutten met producten en natuurlijk een lekker maskertje. Maskertjes kunnen niet ontbreken bij zulke momenten en naast dat het heel ontspannend werkt, is het een super boost voor je huid. Sisley stuurde mij een tijdje geleden een black rose masker op en die ben ik gaan testen!

Sisley vind ik een geweldig merk. Ik besloot direct een ‘Me Time’ moment te maken en heb de zondag even verschoven naar de woensdag. Lekker op mijn vrije dag dit product testen!

sisley0

Nu zijn we al heel wat extra ingelaste ‘Me Time’ momentjes verder en heb ik het heerlijke Sisley masker al volop in gebruik. Ik ben namelijk helemaal verliefd geworden op de zachte geur van rozen. en het product is niet meer weg te denken in mijn beauty ritueel.

sisley02

De Masque Creme A La Rose Noire (wat klinkt dat toch prachtig) is verrijkt met anti-age werkstoffen. Dit houdt in dat het masker bedoelt is om iets te doen aan veroudering van de huid en vermoeidheid. Nu klinkt dat altijd aan iets wat bedoelt is voor de ‘rijpe’ huid maar dat is niet zo, je huid extra voeden en beschermen is iets waar je niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. De ingrediënten zijn: extracten van Zwarte Roos, Padina Pavonica en Lampionplan.

Sisley geeft aan dat het masker je huid in z’n 15 minuten doet laten stralen, de huid strakker maakt en doet herstellen. Lekker snel en toch ontspannend!

sisley03

De textuur van dit masker is ontzettend romig en zacht, wanneer je het op je huid aanbrengt voel je direct hoe zacht en gehydrateerd je huid aanvoelt. De geur daarbij van zachte rozen maakt het af en het ontspannen kan beginnen.

Het masker breng je aan op je hele gezicht maar wel ruim langs de oogcontouren. Hier is de huid namelijk het dunst en kwetsbaar en is het altijd verstandig om daar vooruit te kijken bij producten. Vervolgens laat je het maskertje 10 tot 15 minuten lekker zitten en daarna haal je het voorzichtig af met een wettenschijfje.

sisley07

Na gebruik van het masker is een ding dat zeker is, je huid voelt heerlijk zacht en verzorgend aan. Daarnaast heeft het direct een duidelijke boost gegeven en straalt je huid ervan. En mooi meegenomen is dat je heerlijk ontspannen raakt door de geur. Je kunt hem zeker wel 2 a 3 keer per week gebruiken en dat moet ook zeker lukken aangezien je het maskertje maar 15 minuutjes hoeft te laten zitten. Zo kan je veel meer extra ‘Me Time’ momentjes inlassen!

sisley04

Sisley is verkrijgbaar bij de luxe parfumerieën.
Meer informatie over het merk vind je bij Sisley!

Maak jij vaak gebruik van een lekker maskertje?
Ben je bekend met Sisley?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. Anoniem
  22 mei 2017 / 08:00

  Wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt. Ik ben heel benieuwd naar het masker van Sisley!
  Ik gebruik zelf ook regelmatig een maskertje, zo fijn!.

  Liefs

 2. Donna
  22 mei 2017 / 07:59

  Lijkt mij een heerlijk masker. Sisley is z’n mooi merk!

 3. 21 mei 2017 / 08:55

  ik had verwacht dat het een zwarte kleur zou hebben door de naam xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram