Sieraden van Touch of Chic!

Sieraden van Touch of Chic!

sieradenVandaag wil ik je kennis maken met de webshop Touch of Chic, deze verkoopt namelijk exclusieve, kleurrijke handgemaakte sieraden je je outfit net die laatste touch geeft!

Hoe leuk is het juist om sieraden te hebben die je niet veel tegenkomt? Ik vind het persoonlijk veel leuker en als het er daarnaast nog is prachtig en kleurrijk uitziet dan ben ik helemaal blij! Touch of Chic is z’n webshop waar je terecht kunt voor mooie items, ik heb enkele sieraden die ik je graag wil laten zien. Kijk mee!

sieraden1Ik ontving de sieraden in een cadeau zakje met daarin 3 armbandjes en een setje oorbellen. Op het eerste gezicht zag het er zo vrolijk en zomers uit, ik werd nieuwsgierig!

sieraden2

Little Bangle Bracelets – Gold

Het eerste armbandje dat ik je wil laten zien is een gouden Little bangle. Ik vind hem echt onwijs tof. De armband heeft namelijk een subtiel goud draadje met daaraan een prachtige opvallende steen. Ik vind de combinatie met het goud en roze enorm leuk staan en ik weet zeker wanneer de zon hier op schijnt dat dit echt een juweeltje is.Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor €8,95

sieraden4

sieraden5

Pink Q’tee Armcandy

Dit schattige armbandje is echt een eye-catcher tussen je armcandy. Het knal roze neon steentje trekt alle aandacht en ziet er nog is stijlvol uit door het grijze fluwelen bandje! De kleuren combinatie spreekt mij persoonlijk aan en ook los zonder andere sieraden vind ik hem erg leuk om te dragen.
Verkrijgbaar voor €12,95

sieraden7

Leather Cutie – Brown Turquoise

Het volgende armband ziet er totaal anders uit maar is net zo prachtig en ook weer onwijs leuk te combineren met andere armbandjes. In het armbandje zit een halfedelsteen verwerkt in de prachtige kleur, Turkoois. Het bandje zelf is gevlochten in (echt) leer met brons metallic glans en vergulde materialen.Verkrijgbaar voor €12,95

sieraden9

Oorbellen

Helaas kan ik als laatste de oorbellen niet laten zien hoe ze staan vanwege mijn oren die snel ontsteken. Ik draag vrij weinig daardoor oorbellen. Deze oorbellen zien er ieder geval ook weer schattig uit en zijn leuk te combineren met de fleurige armbandjes. Naast dit paar staat de webshop vol met nog meer leuke exemplaren.

sieraden10Ik vind de sieraden stuk voor stuk erg leuk en als ik zie hoe leuk het is om te combineren word ik helemaal blij en heb ik zin in de zomer, fleurige kleding en een arm vol leuke candy.

armbanden

Naast bovenstaande items heeft de webshop nog veel meer leuke armbandjes, kettingen en oorbellen. Wil je een mooi handgemaakt en stijlvol item?
Neem dan zeker een kijkje bij Touch of Chic !

Was jij al bekend met deze webshop?

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram