Sieraden opbergen met Just Twenty & Action!

Sieraden opbergen met Just Twenty & Action!

sieraad1

Ik ben vast niet de enige met het probleem van ‘sieraden in de knoop’. Ik heb zelf best veel sieraden en mijn collectie is verdeeld in 2 categorieën. Zo heb ik mijn mooie alledaagse budget sieraden en een paar luxer modellen. Mijn dure variantie liggen in een doosje zodat er niks mee kan gebeuren en mijn budget hippe sieraden vind ik geweldig om uit te stallen en op te bergen een een leuke maar ook vooral handige manier zodat ze niet in de knoop gaan en ik in een oog opslag kan zien wat ik allemaal heb…

Nu leek het mij een leuk idee om die manieren met jullie te delen. Het zijn namelijk budget oplossingen die heel handig door iedereen gedaan kan worden. Je het veel soorten manieren om sieraden op te bergen. Tegenwooridg heb je zulke leuke sieraden rekjes die helemaal niet meer duur hoeven te zijn, maar kan je ook items met elkaar combineren voor een leuk effect. Kijk mee.

sieraad2

Alle budget sieraden heb ik liggen op een cake plank van kristal. Deze is van puur kristal en kreeg ik van mijn opa en oma en is niet verkrijgbaar bij de Action, maar je hebt bij de Action wel andere schalen verkrijgbaar speciaal voor cake die langwerpig zijn en die je kan gebruiken als basis. Op het plankje heb ik mijn kettingen liggen, horloge en de ringen en de andere opberg items.

sieraad3

Verder ontving ik van Just Twenty waar de meeste sieraden vandaan komen die je op de afbeelding ziet een handig oorbellen opberg rekje. Deze is verkrijgbaar in 2 varianten voor 12 paar en 36 paar oorbellen. Ik heb gekozen voor de 36 paar omdat ik redelijk wat oorbellen heb. Ik vind het onwijs handig en je ziet in een oog opslag wat voor oorbellen je in het bezit hebt. Voor de 12 paar betaal je €2,49 en de 36 paar €4,-

sieraad4

Dan nog de handige mini etagère die verkrijgbaar is bij de Action. Ik dacht dat de prijs rond de €2,- ligt maar dat durf ik niet helemaal te zeggen. Je kan er veel mee doen. Naast dat je het kunt gebruiken om lekkere chocola of koekjes erop te leggen gebruik ik het voor mijn armbanden. Ik heb hem ook op het cake plateau staan en vind ik persoonlijk ideaal en er heel leuk uit zien met de sieraden erop.

sieraad5

Zo zie je dat je met kleine budget items toch op leuke manieren dingen kunt opbergen als je sieraden. Benieuwd wat voor sieraden is allemaal ontving van Just Twenty? Bekijk dan mijn unboxing artikel hier! Heb je zelf nog niet zoveel sieraden. Maak dan ook zeker gebruik van de heerlijke kortingscode voor Just Twenty die ook te vinden is in mijn unboxing artikel!!

Hoe berg jij je sieraden op?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram