Sieraden met een persoonlijke touch!

Sieraden met een persoonlijke touch!

Sieraden dragen is voor mij net als make-up, het hoort er standaard bij als ik mijn kleding voor de dag uitkies. Het komt bijna niet voor dat ik geen horloge draag of oorbellen in heb en mijn medaillon ketting is iets wat ik zelfs nooit af doe. Sieraden zijn daarom echt een onderdeel van mij en vind ik ook heel erg leuk om mee af te wisselen.

Wat ik vooral altijd erg mooi vind als je sieraden draagt, dat er een verhaal achter zit. Of je het nu voor jezelf hebt gekocht of met een bijzondere reden hebt gekregen. Met sieraden kun je veel vertellen en is daarom ook een perfect cadeau om iemand anders mee te verrassen. Mijn medaillon ketting draag ik altijd en deze heb ik ooit is gekregen van mijn moeder. Het sieraad vind ik ontzettend mooi en behoort gewoon bij mij. Ik heb er zelf ook een persoonlijk verhaal bij bedacht en dat maakt hem voor mij nog bijzonderder.Als je iemand die je lief hebt, je relatie of jezelf wilt verrassen met een mooi cadeau waar je een mooie herinnering aan kunt hangen en waarbij je een persoonlijke touch kunt toevoegen, dan kan je met sieraden ook kiezen om het te laten graveren. Je kunt bijvoorbeeld op een bijzondere manier je naam, de naam van je geliefde, een datum of noem maar op vast leggen op een mooie ketting, armband of ring. Bij Kaya sieraden heb je de keuze uit een breed assortiment met dit soort geweldige sieraden om cadeau te doen, stijlvolle kettingen, dames ringen, armband heren, baby armbandjes en noem maar op. Het leuke vooral is dat je bij hun de optie om er iets op te laten graveren. Dit kun je op een makkelijke manier bij het bestellen toevoegen aan je bestelling. Zo hoef je met je sieraad niet nog apart naar een juwelier waar je dit kunt doen, je kunt bij het kiezen van een mooi sieraad dit al gelijk toevoegen. Ideaal dus als cadeautje!

Wat ik zelf ook een erg mooi vind is een ketting met letter. De kettingen zelf zijn vaak super subtiel waar ik zelf zo dol op ben en ideaal om te combineren met andere sieraden. Ik heb zelf gekozen voor een prachtige gouden ketting met de letter L die er schuin aan hangt en ik ben er zo blij mee. Ik heb gekozen voor een iets kortere lengte waardoor hij niet in de weg zit met mijn andere ketting.

Dit idee van een initiaal vind ik zelf heel tof maar je kunt er ook voor kiezen om je initialen of zelfs je sterrenbeeld te laten graveren op een zegel, een staafje of gecombineerd met een bedel. Kortom het assortiment is eindeloos en is de beste plek als je opzoek bent naar een mooi persoonlijk cadeautje!Draag jij graag sieraden?
Wat vind jij van dit soort sieraden met een persoonlijke touch?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 10 oktober 2021 / 08:08

    Ziet er goed uit, nu ik net drie weken geleden bevallen ben, pas ik nog steeds niet mijn trouwring. Wel weer mn broeken haha.. hoe kan het toch? Maar ik heb ook lades vol met sieraden en die moet ik ook weer echt gaan dragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram