Sieraden met een persoonlijke touch + Win €50 shoptegoed!

Sieraden met een persoonlijke touch + Win €50 shoptegoed!

Iedere dag draag ik wel sieraden. Ik vind het namelijk mijn outfit helemaal compleet maken. Een stel oorbellen, een ketting en natuurlijk mijn horloge horen bij mijn dagelijkse look.

Er zijn een aantal sieraden waar ik meer waarde aan hecht omdat ze persoonlijk iets voor mij betekenen bijvoorbeeld de prachtige zwaluw oorbellen van Petra Reijrink die ik cadeau kreeg van mijn zus.


Deze oorbellen durf ik eigenlijk niet vaak te dragen omdat ik heel bang ben ze te verliezen. Ik kreeg ze cadeau van mijn zus toen ze ging trouwen. Ik had ze namelijk ooit een keer gezien en vond ze gelijk prachtig. Het prijskaartje eraan vond ik minder en daarom bleef het meer een droom om zulke mooie oorbellen te hebben. Op de dag van de bruiloft kwam mij zus met een cadeautje naar mij toe en pakte ik deze prachtige oorbellen uit. Het was een mooi moment en geeft een prachtige herinnering aan de bijzondere dag. Ik zie ze elke dag staan als ik mijn sieraden om doe en ze brengen elke dag weer een lach op mijn gezicht.


Sieraden met een persoonlijk tintje eraan vind ik dus geweldig, het is zo mooi om iets te dragen waar een mooi verhaal of herinnering aan zit. Ik weet nog wel hoe tof het vroeger was om een vriendschap ketting te dragen met mijn beste vriendin die je dan doormidden kon breken. Of toen ik mijn eerste ketting kreeg van mijn vriend met een hartje erin gegraveerd, zo schattig. Dit soort sieraden heb je trouwens nog steeds en zijn nog heel leuk om jezelf of om iemand ander mee te verrassen bijvoorbeeld met dit fraaie naamketting design of een old school zilveren graveerplaatje met je naam erin.


Gesloten: Kans maken op €50 shoptegoed van Naamketting.nl

In samenwerking met Naamketting.nl mag ik €50 shoptegoed weggeven om je eigen sieraad te maken, bijvoorbeeld een ketting met een naam eraan of bijvoorbeeld zo een met graveerplaatje. Hoe tof is dat? Met dat bedrag kan jij een prachtig persoonlijk sierraad ontwerpen voor jezelf of om natuurlijk iemand anders mee te verrassen.

 • Volg Fablouise op Bloglovin
 • Volg Fablouise op Facebook
 • Laat in de comments weten dat je meedoet en waarom je graag wilt winnen!
 • Meedoen kan tot zaterdag 10 Augustus.

En de winnaar is…

Gefeliciteerd Kelly, ik ontvang graag een mailtje van je – info@fablouise.nl!


Dit artikel is deels geschreven in samenwerking met Naamketting.nl

Heb jij sieraden met een persoonlijke herinnering eraan?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 25 juli 2019 / 13:54

  Ik hou van apart,uniek en persoonlijk gestylde dingen !
  Onderscheid is wat mij definieert!
  Ik volg op ig onder Momzymom en Facebook onder dinygijsberts twitter onder MissMomzy en bloglovin onder dinygijsberts YouTube abbo en Pinterest onder DinyG

 2. Anita H.
  24 juli 2019 / 23:34

  Ik maak graag kans en wel omdat ik dol ben op sieraden.

 3. Anita te Gussinklo
  24 juli 2019 / 22:29

  Super leuk, ik doe graag mee en volg je via Bloglovin en Facebook.

 4. Marieke
  23 juli 2019 / 21:03

  Oeh zo leuk!! Ik zou de voorletters van mijn kinderen en man op een plaatje laten graveren. Heb in december ook een tatoeage laten zetten van een klavertje 3 die voor hen is. Met al een anderhalf jaar durende depressie zijn zij mijn alles. Ik doe graag mee♡
  Sassy groetjes Marieke

 5. Lisette Kleiweg
  23 juli 2019 / 06:56

  Ik doe graag mee, volgen op FB en insta deed ik al 🙂
  Een naamketting is echt een deja-vu voor mij, ik wil er wel een voor mezelf met al de namen van mensen die me het liefst zijn !

 6. 22 juli 2019 / 19:14

  Wat zijn die zwaluw oorbellen prachtig! Aan de winactie doe ik graag mee. Ik volgde je al op beide kanalen! Mijn moeder wil altijd nog eens zo’n ketting, dus ik denk dat zij hem érg leuk zou vinden. 🙂

 7. Marian
  22 juli 2019 / 18:45

  Gaaf! Ik zou voor een mooie naamketting gaan voor mijn dochter.

 8. Mylene
  22 juli 2019 / 18:31

  Leuk ik doe mee 😀

 9. Lisa
  22 juli 2019 / 09:46

  Super leuk ik doe mee! Heb alle stappen gedaan.
  Een naamketting lijkt mij heel tof.

  Liefs,
  Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram