Shoppen bij Miss Etam online

Shoppen bij Miss Etam online

6

Ik als liefhebber van shoppen ben de laatste tijd echt verslaafd geworden aan online shoppen. Lekker vanuit de luie stoel nieuwe trends  bekijken, toevoegen aan mijn winkelmandje en voor je het weet ligt het alweer voor de deur…

Ideaal moet ik zeggen en aangezien ik de laatste tijd minder snel slaag qua kleding in de stad is online shoppen echt de oplossing! Nu ontdek ik dagelijks nieuwe webshops maar ook winkels waar ik eigenlijk niet zo snel kom maar waar ik op internet echt wel even blijf kijken, zo ook bij  webshop van Miss Etam!

Nu kun je bij Miss Etam terecht voor een hele lijst aan producten, zoals lekkere vesten en truien waar je nu echt niet zonder kan!

7

Over een lekkere fashionable trui moet je natuurlijk ook een lekkere jas dragen en voor jassen ben je bij Miss Etam ook aan het juiste adres.

Jassen, truien, broeken noem maar op ook leggings & voor leuke accessoires kun je er terecht!

8

Wat naast een ruim assortiment fijn is, is dat miss Etam zich ook richt op grote maten!

9

Een winkel waar ik normaal niet zo snel kom maar waar ik toch een hoop leuke dingen ontdekt, dat is het leuke aan online shoppen!

Wat vind jij van Miss Etam? Trekt het je aan of niet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram