Shoppen bij de Action #1

Shoppen bij de Action #1

De Action is voor vele een heerlijke winkel om lekker doorheen te snuffelen opzoek naar leuke dingen tegen aantrekkelijke prijsjes. Ik vind het ook af en toe fijn om een bezoekje te brengen en te zien wat er allemaal te krijgen is. Want wat je ook zoekt, de Action heeft het allemaal!

In mijn blog verleden nam ik de camera en nam ik jullie mee shoppen, maar dat is doordat ik het filmen niet zo leuk vond toch een beetje op de achtergrond gegaan. Nu leek het mij leuk om het ‘shoppen’ wel op een nieuwe manier weer op te pakken en het vast te leggen in een artikel. Ik heb dan ook een bezoekje gebracht aan de Action en alle toffe items die je er nu kunt vinden vastgelegd om met jullie te delen. Ren naar de Action dames!


Een drinkfles voor onderweg is bijna ondenkbaar in je tas en hoe leuk is het om komend seizoen, lekker tijdens koude dagen je eigen theetje mee te nemen voor onderweg. Ik kwam deze glazen fles (nr.1) tegen met bamboe dop waar binnenin een theefilter zit voor verse thee. Go Action!

Ik heb er zelf al een paar van in de kast staan, mooie zware glazen met een reliëf (nr.2). Ik vind deze variant van de Action heel tof en heel chique!

Kussentjes(nr. 3/4) kun je nooit genoeg hebben en ook bij de Action zijn hele leuke varianten te krijgen. Ik viel vooral op de Teddy variant en de hoesjes met Ibiza stijl! Heel tof!De marble onderzetters (nr.5) van Action zijn echt wel een must! Ze zien er kwalitatief goed uit, lekker zwaar en prachtig op je salontafel!

Wil je je parfum of je sieraden mooi decoreren, dan is dit marble plateau (nr. 6) een hele mooie aanwinst. I like!

Kaarsen kun je dit seizoen niet genoeg hebben. Deze leuke Dipdye variant (nr.7) kun je in meerdere kleuren nu bij de Action scoren!

Theedoeken vind ik over het algemeen erg saai of zelfs lelijk. Heel af en toe kom ik een paar leuke varianten tegen bij de TKmaxx. Ik snap namelijk niet waarom theedoeken altijd zo hetzelfde moeten zijn… In de Action kwam ik deze neutrale tegen met een gestreepte en effe beige variant (nr. 8) en die nam ik mee!


Mandjes kun je niet genoeg hebben en de Action is echt een aanrader als je voordelig mandjes wilt inslaan. Ideaal om dingen in op te bergen, rust te creëren in huis of gewoon als deco met een plantje erin!

Hou je van een heerlijke zoete geur in huis die je doet denken aan de herfst en winter, dan moet je nu naar de Action rennen voor deze set waxinelichtjes met zoete karamel geur! (nr.10)

Ik heb zelf mijn huis er vol mee hangen, plantenhangers van touw en ik ben er gek op. Je hebt bij de Action een witte en bruine variant (nr.11) en de prijs is ook erg leuk!

Met de hoge gasprijs is het zeker niet verkeerd om je huis vol te leggen met lekkere dekentjes. Ik heb in mijn slaapkamer een terra kleur muur en ik kwam deze plaid (nr.12) tegen die mij perfect lijkt te passen en ook nog is ontzettend zacht is!

Geurstokjes vind ik altijd een moeilijk ding omdat ik niet vaak geurtjes heb gekocht waar ook daadwerkelijk geur afkwam. Dat blijft dus altijd een moeilijk ding. Toch vond ik het flesje (nr.13) van deze geurstokjes wel heel erg leuk alleen al in het interieur en daarom zeker de moeite waard om te proberen.De Action stroomt alweer helemaal vol met Kerst artikelen en op de kerstafdeling kwam ik deze 2 gezellige mokken (nr. 14) tegen. Leuk om cadeau te doen of om straks zelf je lekkere warme choco uit te drinken!

Een valkuil bij de Action is altijd de afdeling met notitieboekjes. Hoe dan ook, je hebt er thuis genoeg liggen, toch neem je er altijd weer een mee! Ik kwam deze schattige variant met Bambi print tegen (nr.15) en eentje met zeemeermin look (nr.16).


Als laatste nog even het telefoonhoesje met Marble print van iDeal of Sweden (nr.17). Ik ben deze al een paar keer tegengekomen en ik blijf hem heel vet vinden. Leuk prijsje ook voor z’n tof hoesje!

De beautyafdeling van Action had na mijn idee niet veel bijzondere nieuwtjes. Mijn aandacht viel wel op de zoete douchegel (nr.18) wat erg lijkt op Treacle Moon en op de verpakkings-vrije bars (nr.19) voor je gezicht! Leuk om is te proberen!


Shop jij graag bij de Action?
Wat vind jij het leuke item van deze Action favorieten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram