Shoplog |SissyBoy & Dille & Kamille!

Shoplog |SissyBoy & Dille & Kamille!

Alweer een tijdje geleden ging ik samen met een vriendin naar Zwolle om daar even lekker te winkelen. Mijn hoofd stond totaal niet in het teken van make-up en kleding shoppen maar alvast leuke dingetjes voor mijn nieuwe huis.

Over een tijdje ga ik verhuizen en ik kan niet wachten om alvast wat spulletjes te kopen. Tijdens mijn bezoekje aan de Sissyboy en Dille & Kamille kwam ik al een aantal items tegen die ik niet kon laten liggen. Benieuwd? Kijk

shoplog1

Sissyboy | Theedoek

Een half jaar geleden zag ik deze super leuke theedoek bij de Sissyboy. Ik twijfelde op dat moment heel erg omdat ik het misschien nog iets te vroeg vond om theedoeken te kopen. Eenmaal omweg naar huis had ik al weer spijt… Toen ik hem vorige maand nog zag liggen bij de Sissyboy twijfelde ik geen moment en rekende deze af. Ik vind de oogjes print echt zoo tof!

shoplog2

Sissyboy | Grote lepels

In een nieuw huis hoort ook een la vol bestek en langzaam aan koop ik leuk bestek dat erin komt te liggen. Ik werd verliefd op deze grote (soep) lepels van de Sissyboy. Ze zijn heel licht en hebben mooie details!

shoplog3

Dille & Kamille | Thee tipjes schelp vorm

Het was liefde op het eerste gezicht (hoever dat kan gaan met service) maar toen ik deze schattige schaaltjes in schelpvorm zag werd ik helemaal blij. Ik ga ze gebruiken om theezakjes op te zetten!

shoplog4

Dille & Kamille | Bestek voor toastjes

Zoals ik al zei sprokkel ik langzaam leuk bestek bij elkaar. Zo ook voor hapjes en toastjes, deze mini lepeltjes en toastjes mesje zijn daar helemaal geschikt voor. Het witte keramiek en het zilver/staal vind ik erg mooi. Ik kan niet wachten om ze te gebruiken.

shoplog5

Dille & Kamille | Ovenschaaltje

Als laatste vond ik bij de Dille & Kamille nog een heel schattig ovenschaaltje. Ik weet nog niet precies waar ik het voor ga gebruiken maar volgens mij is hij ook erg leuk om een mini taartje in te leggen.

shoplog6

Ik moet zeker weer terug naar Dille & Kamille want volgens mij kan ik hier mijn hele (keuken) interieur en spulletjes wel halen. Ik vond namelijk vrijwel alles leuk in de winkel! 

Wat vind jij van mijn aankoopjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

15 Reacties

 1. 3 juni 2016 / 20:38

  Wat een super leuke en schattige spulletjes voor de keuken. Ik had nog nooit van Dille en Kamille gehoord, maar ik ga zeker een keer kijken. Die theedoek is echt te schattig!

 2. 3 juni 2016 / 17:56

  Wat een leuke aankoopjes!!
  Vooral de theedoek, de schaaltjes en de ovenschaal vind ik er erg leuk uit zien!

 3. 3 juni 2016 / 11:43

  Die theedoek heb ik ook en is echt super gaaf! Tip, was hem eerst een paar keer want hij droogt in het begin niet zo. Die schelpjes vind ik echt super leuk!

 4. 3 juni 2016 / 10:09

  Leuke aanloopjes. Zelf ben ik nog nooit naar Sissy boy geweest maar lijkt me een erg toffe winkel.

 5. 3 juni 2016 / 07:58

  Dille & Kamille is zo’n leuke winkel! Alles is zo leuk.

 6. 3 juni 2016 / 07:19

  Wat een leuke aankopen! De Sissy Boy is echt mijn favoriete winkel!

 7. 3 juni 2016 / 06:58

  Wat heb je een hoop leuke items gescoord! Dille & Kamille en Sissy Boy zijn ook echt de place to be voor te schattige home accesoires! Ik vind vooral de thee tipjes te cute, die ga ik ook snel halen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram