SHOPLOG | PRIMARK ♡ LUSH ♡ STARBUCKS

SHOPLOG | PRIMARK ♡ LUSH ♡ STARBUCKS

Afgelopen week was ik in Valkenburg voor een paar dagen vakantie en om de kerstsfeer te proeven. Natuurlijk gingen we ook nog even winkelen om de vakantie helemaal compleet te maken. 

Naast Valkenburg gingen we naar het mooie Maastricht toe en ook nog naar Eindhoven om een bezoekje te brengen aan de Primark. Benieuwd wat ik allemaal kocht? Kijk mee!

Primark

De laatste jaren kan ik niet echt meer goed slagen bij de Primark. De kleding valt mij vrijwel altijd tegen en eigenlijk koop ik alleen altijd een leuke pyjama en lekkere sokken. Dit keer ook en ging ik voor een leuke pyjamabroek met konijntjes erop, enorme winterse sokken met een konijn erop en nam ik als laatste nog een nieuwe toilettas mee.

02

LUSH

In Maastricht zit een LUSH en van ver rook ik al de heerlijke geuren uit deze winkel. Ik ging een kijkje nemen en kocht twee lekkere producten. Zo nam ik een stukje van de heerlijke Reindeer Rock Soap mee en een heerlijke Bath Bomb in de geur Intergalactic. Allebei zijn ze echt goddelijk!

03

H&M

Bij de H&M deed ik nog een klein aankoopje van een product die ik een tijdje geleden al op de site liet zien en die ik ontzettend schattig vond. Namelijk dit mini tasje. Hij doet mij denken aan de telefoonhoesjes van Marc By Marc Jacobs met de schattige dichte oogjes. Dit is echt een ideaal tasje voor mijn lipsticks om mee te nemen.

04

Starbucks

Ik ben een enorme Starbuck liefhebber en ook heb ik een mokken verslaving. Ik kon het dan ook niet laten om ook dit jaar weer de speciale kerstmokken te kopen. Ik kon niet kiezen tussen allebei en besloot ze daarom maar alle twee te kopen. Zijn ze niet tof?

05

07Wat vind jij van mijn aankoopjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

22 Reacties

 1. 25 december 2015 / 20:36

  Wat een ontzettend leuke aankoopjes allemaal!

 2. 21 december 2015 / 07:46

  Leuke aankoopjes!
  Ik ontvang geen mails van je nieuwe posts….

  • 21 december 2015 / 10:27

   Oh! Volg je ook op Bloglovin? Daar krijg je dagelijks de nieuwste berichten te zien.

 3. 20 december 2015 / 19:44

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht. De starbucksmokken zijn echt leuk! Wist niet dat je die kon kopen

 4. 20 december 2015 / 19:13

  Leuke aankoopjes! Ik ben benieuwd naar die lush bal. Die strarbucks mokken zijn echt heel gaaf!

 5. 20 december 2015 / 16:49

  Wat een super schattige dingen heb je allemaal gekocht zeg! -x-

 6. 20 december 2015 / 15:38

  Ah wat een leuke aankoopjes, die perfect passen bij de tijd van het jaar! Maastricht is leuk he?! Vind het er vooral rond kerst echt zo gezellig.

  • 20 december 2015 / 16:31

   Jaa super leuk! Ik was er nog niet eerder geweest maar vond het zeker een stad om weer terug te gaan! 🙂

 7. 20 december 2015 / 15:02

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan! De producten van Lush zijn echt heerlijk, ik kocht alvast een nieuwe fles Snow Fairy omdat ik de geur zo goddelijk lekker vind, hahaha. Kan er echt van genieten! Mijn vriend vind het wat minder leuk die geur, haha. De mokken van Starbucks zijn erg tof, ik had zeker weten voor degene gekozen die op de laatste foto staat! Zo leuk! Leuk om te lezen dat je het zo leuk hebt gehad in Valkenburg, lijkt mij heerlijk om even weg te gaan!
  liefs

  • 20 december 2015 / 16:33

   Haha Snow Fairy is ook echt zo lekker. Verstandig dat je alvast weer een nieuwe fles hebt gehaald voor je het weet zijn ze weer weg! Mijn vriend vind hem te zoet haha 😛

 8. 20 december 2015 / 15:01

  Wauw prachtige aankoopjes ❤️ Vooral het roze tasje voor je lipsticks! X

 9. 20 december 2015 / 14:34

  Die mok van starbucks is echt te leuk! Leuke aankopen heb je verder gedaan

 10. 20 december 2015 / 14:18

  Leuke aankopen! Ik wil zelf de starbucks mokken nog kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram