Shoplog | Nordhorn Duitsland

Shoplog | Nordhorn Duitsland

Zoals ik al in mijn plog liet weten kwam er nog een shoplog aan van mijn dagje in Duitsland. Ik wou namelijk heel graag een keer langs de DM en de Rossmann en natuurlijk alle kerst winkeltjes bezoeken om alvast helemaal in de kerstsfeer te komen.

In het plaatsje Nordhorn kwam ik gelijk een Rossmann tegen en heel wat leuke winkeltjes die een bezoekje waard waren. Ik kocht een aantal leuke spulletjes die ik je graag wil laten zien. Benieuwd? Kijk snel mee!


Rossmann & DM

Er was zoveel keuze dat ik moeite had met keuzes maken. Uiteindelijk koos ik voor 4 heerlijke winterse en kerst geuren. Ik werd vooral aangetrokken door de verpakking!

Treacle Moon | Badschuim Warm cinnamon nights & Treacle Moon | Badschuim wild blackberry & Rozenbottel

Dresdner Essenz | Sprudelbad (Draaikolk) & Dresdner Essenz | Badparels met toffee

Bij de DM moest ik natuurlijk even bij de Balea doucheproducten kijken. Ik heb ik hier heel vaak over gelezen en gehoord dat ik wel wat ervan mee moest nemen. De douchegel is echt super goedkoop en de geuren ruiken heerlijk. Ik koos voor 2 varianten: ‘Do what you Love’ en ‘Lucky Moments’.

Overal waar je kwam stond het vol met chocola en de leukste adventskalanders. Kinder chocola is mijn favoriete chocola dus hiervan nam ik een aantal kerstmannen mee om cadeau te geven en voor mijzelf nog een kalander. Ik kan niet wachten de vakjes te openen. Yum!

Nanu Nana

Je kon al in de plog van gisteren zien dat ik een heel leuk winkeltje tegen kwam genaamd ‘Nanu Nana’. Het was super klein maar vol met leuke kerst spulletjes en cadeautjes. Ik zag en groot display hangen met heel veel koekvormpjes en daar moest ik natuurlijk een aantal van hebben. Er was wederom weer zoveel keuze dat het echt moeilijk kiezen was, uiteindelijk koost ik er 4. Ik ging voor een pompoen die ik al een tijdje zocht, een zeepaardje, een kat en een klein snoepje. Ze zijn allemaal van het merk Birkmann. Kijk erna uit om koekjes mee te bakken.

Ook zag ik een setje met leuke mini folie ballonnetjes in de vorm van een ster. Deze lijken mij gezellig om tijdens kerst te gebruiken bijvoorbeeld op tafel!

Tuincentrum Oosterik

Oosterik is mega groot en vol spullen, zo vol dat ik op een gegeven moment niet meer wist wat ik moest, wou zien en wat ik moest kopen. Uiteindelijk ging ik naar huis met een speeltje voor Iefje, en slinger met belletjes eraan. Ook kocht mijn vriend nog een super leuk cadeautje voor mij die hij tegenkwam, een Bambi in goud. Ik moet nog even een goed plekje ervoor vinden maar ik vind hem echt geweldig en super tof om in huis te zetten!


Wat vind jij van mijn spulletjes uit de shoplog?
Ben jij al bekend met de doucheproducten van Balea?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 15 november 2018 / 16:16

  Heeerlijke shoplog! Dat badschuim van Treacle Moon lijkt me zo lekker ruiken. En je Bambi spant de kroon, die is echt SUPER gaaf!!!

 2. 12 november 2018 / 21:05

  Superleuk om je aankopen te zien! Zo te zien heb je echt toffe dingen gekocht. Ik krijg er direct zin van om ook weer in Duitsland te gaan shoppen. De twee douchegels heb ik toen ook geroken en die ruiken zó lekker. Dat hert is ook echt prachtig, zeg!

 3. 12 november 2018 / 17:23

  Ahh, zulke leuke aankopen! Dat hertje is cute zeg.

 4. 12 november 2018 / 17:11

  Wauw wat heb je leuke dingen gekocht zeg. Ik ben echt onder de indruk van de looks van de Balea limited edition douchegels. Ze lijken me echt zo mega lekker! Ik was er vroeger altijd heel erg fan van.

 5. 12 november 2018 / 14:11

  Wat een leuke items heb je geshopt! Vooral de goude bambi, love it<3

 6. 12 november 2018 / 07:25

  Grappig ik was vorige week ook in Nordhorn 🙂 Leuke items heb je geshopt! x

  • Laura Louise
   Auteur
   12 november 2018 / 11:03

   Wat leuk! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram