Shoplog – nieuwe essence assortiment producten!

Shoplog – nieuwe essence assortiment producten!

es1Gisteren besloot ik snel voor ik naar huis ging een kijkje te nemen bij het Kruidvat met de hoop op nieuwe producten. Ik zag direct dat de Limited Editon Love Letters in het schap stond maar toen ik ook een aantal nieuwe producten in het assortiment zag had die collectie mijn aandacht niet meer.

Het schap van essence was namelijk al aardig gevuld met nieuwe producten, ik zag een hoop leuks maar te weinig tijd om langer te snuffelen. Ik wierp een snelle blik en pakte een aantal leuke items om alvast aan jullie te laten zien! Kijk mee!

Blush UP!

Dit product stond hoog aan mijn lijstje en ik werd ook helemaal blij toen ik deze al zag liggen. Het is een prachtige ombre blush en ik hoop zo dat het resultaat ook zo mooi is! 10 Heat wave.
Verkrijgbaar voor €3,59

essence2Effect Nail Polish

Het nagellak schap was ontzettend vol met nieuwe producten, ik koos 2 effect lakjes uit die er leuk uitzien maar ik kan je vertellen er stond nog veel meer moois! Ik koos voor een Glitter Jewels lakje 03 – Glitz & Glam en een Holo shimmer lakje 01 – pixie dust.

Verkrijgbaar voor €1,99 per stuk.

essence3All About candies oogschaduw

Nog niet alle nieuwe palette waren in het schap behalve het schattige candy palette. Dit zijn niet de kleuren die ik draag maar ik wou hem perse meenemen om te testen want wie weet vind ik de kleuren toch wel erg leuk voor het voorjaar.

Verkrijgbaar voor €3,59

essence4Colour Flash mascara

Hoe gaaf is deze knal roze mascara, essence komt namelijk ook met lekkere kleurrijke mascara’s. Ik vind het ieder geval tof en nam natuurlijk de roze variant mee! Hier ben ik echt ontzettend benieuwd naar, jullie ook?

Verkrijgbaar in meerdere kleuren voor €2,99

essence5Nail Candies

De naam deed het hem, nail candies hoe schattig is dat? Deze lakjes zagen er zo lief en leuk uit voor het voorjaar dat ik er 3 meenam om te testen. Ik hoop dat het effect net zo snoepig is als de uitstraling.Ik kocht nr. 05 – Sugaer Pie, Honey Bunch, 04 Sweets for the sweet en 06 – soda pop & Candy Shop. Wat een geweldige namen!

Verkrijgbaar voor €1,89 per stuk.

essence6Natuurlijk ga ik alle spulletjes uitgebreid reviewen voor de site!

Wat vind jij van deze nieuwe items?
Waar ben jij het meest benieuwd naar?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram