Shoplog || Mijn bestelling bij MAC

Shoplog || Mijn bestelling bij MAC

m1

Oh oh oh! Toen ik een aantal maanden terug de Sneak Preview foto zag van de nieuw limited edition van MAC was ik opslag verliefd. Mijn favoriete Disney film verwerkt in een collectie?! Ik moest en zou deze collectie scoren!

Zoals ik gewend ben bij MAC Limited Editions moet je er snel bij zijn. Vaak zijn de favorieten en meest mooiste producten al uitverkocht voor je de kans krijgt. Een week voor de collectie online zou gaan heb ik iedere dag een kijkje genomen in de webshop voor het geval dat hij eerder dan de geplande datum zou verschijnen.

5 maart was het zover, de hele nacht lag ik er zelfs wakker van, hoe erg is dat? Ik heb de webshop wel 100 miljoen keer gerefresht en toen ik even tussendoor op mijn mobiel keek was het zover, Cinderella stond online! Ik ben als een gek lopen bestellen en zag ook de Toledo collectie verschijnen. Ik heb onwijs veel geluk gehad dat ik de producten heb kunnen scoren. Vandaag laat ik je ze graag zien!

m2

Cinderella Lipstick – Royal Ball

In de collectie zaten twee verschillende lipsticks. Mijn oog viel direct op de Royal Ball variant. Deze is licht roze van kleur met een intense glans.

m3

m4

Cinderella Iridescent Powder – Coupe D’Chic 

Ik twijfelde enorm tussen de Iridescent powder en de beauty powder uit de collectie. Na vele reviews te hebben gelezen besloot ik voor deze prachtige Coupe D’Chic powder te gaan. Hij geeft een prachtige glans van goud en parelmoer.

m5

m6

Cinderella – Stroke of Midnight Eyeshadow palette 

Mijn grootste favoriet uit de collectie was wel het oogschaduw palette. De kleuren combinaties en de uitstraling van het palette sprak mij gelijk aan. Dit zijn trouwens mijn eerste oogschaduw palette kleuren  en ik sta te poppelen hem te gebruiken.

m7

m8

Isabel and Ruben Toledo – Blush Ombre Ripe Peach

Als laatste een blush die ook hoog op mijn wishlist stond uit de Tolede collectie. De collectie verscheen gelijk met Cinderella en ook hierbij lukte het mij mijn favoriet te kunnen bestellen. Het is de Ombre blush in Ripe Peach. Wat een beauty!

m9

m10

m11

Wauw wat ben ik blij met deze prachtige producten! Ik ben er zoveel mee bezig geweest de afgelopen tijd en heb er zo vaak over gepraat dat mijn vriend er gek van werd. Het voelt nu heel tof om ze eindelijk te hebben, ik ben er verliefd op!

Heb jij iets uit deze Limited Edition collectie besteld?
Wat vind jij van de producten? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram