ShoplogHoi Lezers,


Gisteren heb ik het zo ontzettend druk gehad waardoor ik niet heb kunnen bloggen.
Vandaag maak ik het met jullie goed, ik ben net langs de stad gegaan en heb 3 nieuwe dingetjes die ik even met jullie wil delen.
Ik ben iemand die gewoon niet zuinig om kan gaan met parfum, het gaat zo snel op… ik was bij de Etos aan het kijken voor een ”budget” geurtje , maar ik wou niet een die ik al kende…
Zo zag ik opeens dit hele schattige nieuwe geurtje van Sarah Jessica Parker, vorig zomer heb ik al eerder een luchtje van haar lijn gekocht en die vond ik zelf ook erg lekker, dus ik moest deze proberen.


Hij komt van The Lovely collection , en heet ENDLESS hij ruikt heeeeel lekker fris,zoetig en zacht echt een geurtje waar je niet snel zat van wordt.
Het is een 30 ml en ik heb er €15,- voor betaald bij de Etos dus.


Verder ben ik weer langs het Kruidvat gegaan….
En weer heb ik 2 nagellakjes gekocht van de ”colour & go” collectie van essence.De licht roze heet ”Sweet as Candy nr. 05
en de blanke kleur heeft de naam ” Absolute Pure nr. 01 

Ze kosten €1,29 en vind dat echt een top prijsje voor die leukje kleurtjes.


Paar dagen geleden heb ik ook 2 nagellakjes van de  ”colour & go”collectie van essence gekocht, daar heb ik een paar artikelen terug iets over geschreven.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram