Shoplog ♥ Fashion & Make-up!

Shoplog ♥ Fashion & Make-up!

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten is de sale in volle gang. Het is even goed zoeken tussen de bomvolle rekken en mega drukke winkels, maar dan kun je nog wel is pareltjes tegenkomen die je heel voordelig kunt scoren.

Ik zei 2 dagen terug dat ik een tijdelijke break neem met bloggen, maar ik ga niet helemaal stoppen. Het is ook een beetje afleiding om met mijn blog aan de slag te gaan en daarom zal ik proberen wat artikelen online te zetten. Vandaag heb ik ieder geval een leuke shoplog voor jullie!

shoplog

Het is eigenlijk een verzamel shoplog, de items die ik je laat zien heb ik namelijk niet in 1x gekocht maar verspreid over afgelopen 2 weken. Kijk mee!

Hunkemöller 

Hunkemöller vind ik een fijne winkel en ik kom er dan ook graag. Tijdens de wintercollectie viel mij oog op allerlei leuke sokken en daar ben ik dol op. Ik besloot nog even te wachten tot de laatste afprijzingen en daar heb ik goed aangedaan. Eerst waren de sokken allemaal €4,99, toen €3,- en nu kocht ik ze voor €1,50 per paar. Yay!

sokken

H&M

H&M heeft ook volop sale en nu moet ik zeggen dat ik het wel erg lastig vind om in deze winkels te snuffelen. Er is zoveel om te bekijken en vaak is het gewoon te druk om lekker te snuffelen. Aan het eind van de sale (tot morgen) krijg je nog is 50% extra korting op de sale en dat is natuurlijk helemaal geweldig. Ik kocht een lekkere trui (die zit al in de was) en 2 kettingen voor een heel mooi prijsje.

ketting

Douglas

De lentecollectie komen eraan en ik ben er dol op. Chanel komt deze lente met L.A Sunrise en in die collectie zit echt een prachtige blush. Ik had nog wat cadeaubonnen waarmee ik dit mooie pareltje kon kopen. Is hij niet prachtig?

chanel

De Bijenkorf

Als laatste en toch echt een grote favoriet is deze crossbody bag van het merk Ted Baker. Ik vind Ted Baker een geweldig merk en hield mijn ogen goed open tijdens de sale bij de Bijenkorf. Toen er opeen 50% korting bij stond twijfelde ik geen moment en bestelde ik deze tas. Het leuke ervan vind ik dat hij twee kanten heeft, een neutrale zwarte en een mooie bloemen print. Het zijn twee tasjes die je samen kunt dragen, maar ook los en als clutch.

ted2

ted3

Wat vind jij van mijn aankoopjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

28 Reacties

 1. 29 januari 2016 / 16:58

  Mooie aankoopjes heb je gedaan! Zelf hou ik ook ontzettend van de sales ?

 2. 24 januari 2016 / 10:21

  Je tasje, Chanel en sieraden.. Wauw wat een leuke spulletjes, ik zou het allemaal wel willen hebben!

 3. 23 januari 2016 / 15:45

  oehh damn dat Ted baker tasje had ik ook wel gewild 🙁

 4. 18 januari 2016 / 16:59

  Leuke aankopen. Ik zou persoonlijk zelf het tasje niet kopen en anders misschien alleen de zwarte kant dragen. Ik houd eenmaal van zwart haha! zeker handig paar fijne sokken erbij, en afgeprijsd altijd fijn!

 5. 17 januari 2016 / 17:04

  Wat een prachtige aankopen heb je gedaan! Je Ted Baker tasje is echt superleuk. Handig ook! 🙂 De blush van Chanel is echt prachtig! Ik heb helemaal nog niks uit de sale gekocht, ik denk omdat ik de mode nu ook niet zo aantrekkelijk vind. Ik ga als het goed is 27 januari winkelen in Den Bosch met mijn beste vriendin en hoop dan wat leuks te kunnen scoren! 🙂
  liefs

  • 18 januari 2016 / 16:58

   Hi Maris! Als je nog tips wilt om in den bosch te winkelen/eten dan laat het even weten (kan via twitter of instagram) !

 6. 16 januari 2016 / 23:17

  Behalve twee t-shirts en twee vaasjes van de HEMA heb ik nog helemaal niks in de SALE gekocht. Gewoon ook niet zoveel zin om te winkelen op dit moment. Ach, ik heb ook niet echt iets nodig, dus het is prima zo. Maar jij hebt leuke aankoopjes gedaan. Wat een schattige sokken!

 7. 16 januari 2016 / 22:34

  Wauw mooie aankoopjes, vooral de blush van Chanel is zo mooi ❤️
  X

 8. 16 januari 2016 / 19:48

  Wat een mooie luxe aankoopjes zeg. Die blush van Chanel is echt prachtig.

 9. 16 januari 2016 / 15:58

  oh wat grappig, het lijken net 2 aparte tasjes! prachtige blush ook!

 10. 16 januari 2016 / 13:37

  I love deted baker tas! Echt gaaf die 2 verschillende zijdes! Die blush vind ik trouwens ook erg mooi! Liefs ilona

 11. 16 januari 2016 / 12:56

  Ik ben veriiefd op die Chanel blush! Wat een leukerd! De sokjes zijn echt een koopje zeg. Ik hou van gekke sokjes, haha! Leuk dingen. Geniet er lekker van!

 12. 16 januari 2016 / 12:43

  Wat een leuke aankopen! Ik zou niet eens kunnen kiezen wat ik het leukste vind, haha. x

 13. 16 januari 2016 / 12:34

  Wat heb je mooie dingen gekocht. Sale is erg gevaarlijk bij onze vrouwen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram