Shine like a Diamond!

Shine like a Diamond!

ligloss1

Lipproducten zijn mijn Nr. 1 make-up producten. Of het nu gaat om een lekker budget merk van bijvoorbeeld essence of een met een prijskaartje als chanel, 1 ding is zeker ik hou ervan.

Daarom is mijn lipproducten stash ook lekker gevarieerd en heb ik genoeg keuze om weer uit te kiezen. 3 van de meest gekozen lipglossen uit mijn stash wil ik graag met jullie delen. Deze zijn namelijk alle 3 ideaal voor elke neutrale dagelijkse look en hebben alle 3 echt een prachtige uitstraling.

lipgloss3

Graag wil ik jullie voorstelen aan Chanel, Dior & Pur Minerals…

lipgloss4

Dior – Croisette Collectie -Nr. 464

Een van de juweeltjes is deze Dior Lipgloss uit de prachtige Croisette Collectie. Ik heb er in totaal 3 in mijn bezit en alle 3 zijn ze prachtig maar Nr. 464 de naturel peachy kleur met mooie shimmers trekt mijn aandacht het meest en maakt elke look helemaal af. Daarnaast zit de gloss ook nog is in een prachtige huls en heeft een handige applicator.

lipgloss5

Swatches

lip dior

Chanel – Plaisir Nr 164

Toen ik deze lipgloss van Chanel in de winkel zag liggen was ik direct vekocht. De super zachte baby roze kleur moest ik gewoon hebben in mijn stash. Deze Lipgloss van Chanel heeft een hele zachte structuur en geeft een lichte kleur af, iets minder dan ik had verwacht van een Chanel gloss, maar zeker niet verkeerd. Deze gloss is een Briliant Extreme Gloss wat zeker te merken is op de lippen, gebruik je maar een beetje, het lijkt direct of je lippen een enorme laag dragen.

lipgloss7

Swatches

lip chane

 Pur Minerals – Glow All Year Kit – Oasis

Dit mini glossjes zat in het All Year pakketje van Pur Minerals samen met een prachtige highlighter en bronzer. De lipgloss sprak mij direct aan door haar mini formaat en de mini nude kleurige gouden shimmers.  Het is een Pout Plumping Lipgloss die een heel zachte structuur heeft en een zoete geur. Ik sleur hem vaak mee omdat hij zo lekker klein is en altijd staat bij een dagelijkse make-up look.

lipgloss9

Swatches

lip pur

3 prachtige nudes die schitteren als een diamant. Eigenlijk zijn ze alle 3 heel basic en vergelijkbaar met vele budget varianten bijvoorbeeld van Catrice of essence. Je merkt wel dat er veel verschil zit in langhoudend en structuur en in prijs…

lip

De Dior Addict Ultra Gloss is verkrijgbaar in de webshop van Douglas voor 28,47 EUR helaas niet meer in de Nr 464. De Chanel LÈVRES Scintillantes lipgloss is ook verkrijgbaar in de webshop van Douglas voor 26,50 EUR.De Gloss van Pur Minerals is nog wel verkrijgbaar in het All Year Kit samen met een highlighter en bronzer voor 25 EUR via de webshop van Pur Minerals.

Welke nude kleurige lipproducten draag jij? Merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram