Sfeervolle en zuinige verlichting in huis!

Sfeervolle en zuinige verlichting in huis!

Het is een tijd waarbij we allemaal bezig om extra te letten op het besparen van gas en energie. En daarom doe je misschien wel iets minder vaak die mooie lampen in de woonkamer en keuken aan. En dat is jammer, want verlichting geeft sfeer aan de ruimte.

Natuurlijk kun je met kaarsjes in huis heel veel sfeer maken, maar met een paar aanpassingen kun je je huis toch nog verlichten met je mooie lampen en hier moet je dan op letten!


Ga voor led-lampen!

Led lampen zijn echt een must in deze tijd omdat die een stuk zuiniger zijn. Heb je daarom een lampen in huis staan die nog geen LED lichtjes bevatten, tijd om ze even te vervangen zodat jij ze toch zuiniger je mooie lampen kunt branden.

Ga voor sfeer en gemak met een handig railsysteem met LED Railverlichting. Dit is de manier waarbij je op een gemakkelijke manier verlichting kunt krijgen en perfect passend kunt maken aan de stijl die jij graag wilt. Doordat je werkt met handige kantelbare en draaibare spotjes kun je gemakkelijk elke hoek in huis verlichten. Zo richt je bijvoorbeeld gemakkelijk op die mooie vaas bloemen op tafel, of zo maak je eindelijk die donkere hoek in je woonkamer wat tot leven. Door bewust te kiezen waar je goede en sfeervolle verlichting wilt kun onnodige lampen uithouden en creëer je alleen sfeer op de plekken die het voor jou een thuis maken.


Bron Unsplash – @taylormae

Dim lichten

Zachte lampen zorgen voor een romantische en luxe uitstraling in je huis en daarnaast zorgen lampen die je kunt dimmen ook voor een stuk minder verbruik in je energie. Zo heb je toch dat sfeervolle licht op de achtergrond maar een rekening die een stuk minder hoog gaat zijn.


Sfeerverlichting en een timer!

Voor je het weer zitten we weer in de gezellige maand van het jaar en willen we weer flink uitpakken met sfeerverlichting. Kerststerren aan het raam, lampjes in de bomen en noem maar op. Niet helemaal perfect omdat die energiekosten laag te houden maar door er een tijdschakelaar aan te schaffen kun je zorgen dat je je niet onnodige lampjes aan hebt en daarop kun je natuurlijk veel besparen.

Wat je ook vaak ziet is leuke decoratie dat werkt op batterijen. Wil je in de decembermaanden helemaal letten op je energie, ga dan opzoek naar leuke decoratie die werkt op batterijen!


Bron Unsplash – @nanarose

Let jij bewuster op verlichting in huis?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram