Sfeerbeelden – Londen dag 1 ✿ Vliegen, Oxford Street & Chillen!

Sfeerbeelden – Londen dag 1 ✿ Vliegen, Oxford Street & Chillen!

londendag1Yeah! Ik ben weer terug van een paar heerlijke dagen Londen en ik heb werkelijk genoten. Winkelen, genieten van de stad, lekker eten en een hoop fun. Helaas zat het weer een beetje tegen maar ondanks de regenbuien heb ik en mijn vriendin ons prima vermaakt!

Natuurlijk heb ik een paar beelden gemaakt om je een klein idee te geven wat ik allemaal heb gedaan. Ik heb vandaag een filmpje van dag 1, de vliegreis, Oxford Street en voor de rest een beetje chillen. In dit filmpje laat ik in 1 minuut mijn 1ste dag in Londen zien. Kijk mee!

Zet in hd voor beter beeld kwaliteit.

Op de hoogte blijven van meer filmpjes over Londen en de shoplog? Abonneer je dan alvast op mijn Youtube-Kanaal!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram