Sephora Lovely Lips Gloss Serum

Sephora Lovely Lips Gloss Serum

seph1

Je hebt hem al voorbij zien komen bij mijn Truly Yours – Sephora unboxing video. De Gloss Serum van de Sephora. Hartstikke leuk een zo’n volume booster, maar wat vind ik er nou van…

Ik heb eerder een lipgloss van het merk Sephora getest en die was zo ontzettend mooi en geweldig, daarom ben ik weer met alle enthousiasme gaan testen, want ik ben nou eenmaal een lipstick junkie.

sep2

De Gloss zat in de Truly Yours en op het kaartje stond de volgende omschrijving: Hip mat of sexy glossy, in vlammend rood of cool pink, je lippen zijn altijd lovely met de lipmake-up van de Sephora.

Toen ik de kleur voor het eerst zag wist ik niet zo goed wat ik nou precies moest verwachten, het is echt een warme oudroze kleur die ik zelf niet snel zou pakken maar op de foto bovenin vind ik persoonlijk wel dat hij leuk bij mij past en vind ik de kleur afwijken hoe hij er in de flacon uit ziet!

De Gloss zit in een lange flacon met aan de onderkant een draai functie waarmee je de gloss eruit kan laten komen. Opzich vind ik het persoonlijk wel een prettig systeem.  De gloss komt uit 5 kleine gaatjes en is door de schuin afgesnede kant makkelijk aan te brengen.

sep3

De Serum Gloss Volume Booster zorgt voor een zacht gevoel op de lippen en geen overdreven kleverige bende. De kleur is mooi glanzig en geeft niet het gevoel dat het mij lippen niet laat uitdrogen.

sep4

Hieronder een Swatch op mijn arm, ik vind de kleur nog steeds niet aantrekkelijk, maar zoals ik al zij op de lippen vind ik hem zeker geweldig!

seph5

De Gloss is zeker een product die ik vaker erbij zal pakken en het heeft mij wel benieuwd gemaakt naar nog meer lipproducten van de Sephora. Nog even alle voor & nadelen onder elkaar:

Voordelen:

  • Handige flacon
  • Makkelijk te doseren
  • Slank flesje om mee te nemen
  • Fijne gloss & niet overdreven kleverig
  • Maakt de lippen zacht

Nadelen:

  • Prijzig
  • Kleur komt niet direct overeen
  • Ik mis de Volume Booster effect

De prijs van deze Serum Gloss is vanaf 10,20 EUR wat ik opzich best prijzig vind.

Heb jij ervaring met lipproducten van de Sephora?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram