Schattige make-up producten/verpakkingen!

Schattige make-up producten/verpakkingen!

Soms kom je make-up producten die je hart al hebben gestolen voor je ze hebt getest. Ik ben heel gevoelig voor leuke verpakking en schattige items waardoor ik heel snel overgehaald ben om een product te kopen zonder dat ik het echt nodig heb.

En paar daarvan zijn echt zo leuk dat ik ze gewoon op mijn make-up tafel heb liggen zodat ik ze altijd kan bekijken en kan gebruiken om mijn make-up tafel wat gezellig aan te kleden. Natuurlijk zitten er ook wat producten bij die ik ook gewoon gebruik zoals het zou moeten. Benieuwd? Kijk mee!

PicMonkey Collagei

Tools | Galaxy Pincet & mini blenders

Bij de Primark kun je al een tijdje make-up kopen maar ik  merk dat het assortiment de laatste tijd echt een boost heeft gekregen. Ik kwam namelijk al een tijdje geleden een setje met 3 mini beautyblenders tegen voor maar €1,50. Nu moet ik zeggen ze dat het wel doen maar wel een beetje aan de harde kant zijn. Achja, dat is ook wel te verwachten voor die prijs. Ze zien er ieder geval heel schattig uit.

Ook kwam in een setje met 2 pincetten tegen bij de Primark met een heel tof pastel kleurig Galaxy printen. Ook dit setje was maar €1,50 en de moeite waard om mee te nemen. De normale pincet gebruik ik.

PicMonkey Collageffff

Mini Dior oogschaduw & Shupette Blush Shu uemura 

Een tijdje terug kocht ik een nieuwe mascara van Dior en daarbij kreeg ik een heel schattig mini palletje van Dior. Het gaat om een mini variant van de bekende oogschaduw doosjes die je vast en zeker wel een keer hebt gezien. Het zijn mooie neutrale kleur en het is een heel fijn palletje om in mijn toilettasje mee te nemen. Je moet wel voorzichtig een kleurtje met je kwast kiezen, het is zo mini en voor je het weet zit je al op de andere kleur.

Van Shu Uemura  kocht ik in Londen een heel mooi rond doosje van een LE blush. Het was namelijk een collectie van de bekende kat van Karl Lagerfeld, Shupette. Het doosje is zo schattig en de blush erin is verrassend mooi. Ik draag hem heel af en toe maar ben vooral heel zuinig!

PicMonkey Collage4

MAC Cinderella

De Cinderella collectie van MAC stond heel hoog op mijn wishlist toen het bekend werd gemaakt dat deze collectie eraan zat te komen. Ik heb echt 24/7 de MAC webshop in de gaten gehouden om niets mis te lopen. Uiteindelijk lukte het mij een highlighter powder, een lipstick en oogschaduw palette te scoren. De lipstick gebruik ik vrijwel nooit omdat deze niet heel mooi staat, maar het oogschaduw palette en de powder daarin tegen wel. Het ziet er zo schattig uit!!

PicMonkey Collage0

Benefit World Famous Neutrals palette

Dit doosje met oogschaduw heb ik al een behoorlijk lang tijd en gebruik ik amper. Toch ligt hij elke dag weer in zicht op mijn make-up tafel omdat ik hem echt ontzettend schattig vind. Het is een palette in vorm van een boekje en zoals ik gewend ben van Benefit, het is een plaatje! Ik denk dat ik de licht roze/nude kleurige oogschaduw als enige heb gebruikt. Dit is meer een verzamelstuk geworden!

PicMonkey Collafffhge

Pür Minerals Cinderella

Net als MAC kwam ook Pür Minerals met een speciale collectie van Cinderella toen de film uitkwam. Ik wou ontzettend graag het palette hebben maar helaas lukte het niet. Dankzij hele lieve mensen die werken met Pür Minerals is het toch nog gelukt en kreeg ik een paar weken terug dit mooi palette. Er komt hier nog een review over met veel meer foto’s van dit pareltje!

PicMonkey Collagee2

PicMonkey Colla=ge

Heb jij ook schattige producten in je stash die er vooral heel mooi & schattig uitzien?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. 18 augustus 2016 / 21:13

  Ik ben heel gevoelig aan schattige verpakkingen! Alles wat er ook maar een beetje cute uitziet wil ik hebben. Deze producten zijn geen uitzondering haha!

 2. 18 augustus 2016 / 14:16

  Wauw vooral die cinderella items zijn mooi 🙂

 3. 18 augustus 2016 / 10:55

  Vooral al die Cinderella items, wauw, zo leuk! Ik kan zo verliefd worden op mooie en leuke verpakkingen 😀

 4. 18 augustus 2016 / 10:45

  Jaaa, ik koop veel te vaak spullen gewoon omdat de verpakking mooi is. En dan achteraf spijt hebben omdat het product zelf helemaal niet zo goed werkt. Oeps. Haha.

 5. 18 augustus 2016 / 09:45

  Oww! Wat een heleboel schattige spullen! Die mini beauty blenders vind ik ook heel schattig!

 6. 18 augustus 2016 / 08:29

  Ik heb ook een zwak voor mooie en schattige verpakkingen, dus ken je gevoel helemaal. Vooral de mini blenders vind ik te cute. De MAC Cinderella collectie vind ik ook zo mooi, baal nu echt dat ik daar niks van heb gekocht toen!

 7. 18 augustus 2016 / 05:54

  Dat zijn inderdaad zulke pretty items!
  Over de designs is erg goed nagedacht.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram