Schattige Lipbalms van HEMA! ♡

Schattige Lipbalms van HEMA! ♡

l1Oh Yeah HEMA je maakt mij blij, heel blij! Ik heb een zwak voor schattig kleine spulletjes om mee te sleuren in mijn tas en als het dan ook nog iets is op beauty gebied dan heb je helemaal te pakken.

HEMA heeft veel make-up producten en zelfs een hele beauty afdeling en winkel. Ik nam een kijkje en vond direct 2 leuke items, namelijk 2 schattige blikjes met een lipbalm erin!

l2Het gaat om twee hele kleine ronde blikjes de helemaal passen bij de schoolspulletjes die ik ook kocht (zie artikel). De blikjes zijn gevuld met een fijne lipbalm en zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. Ik nam er twee mee naar huis en wil je ze vandaag laten zien!

l3Een greep uit de ingrediëntenlijst:

« Paraffinum Liquidum – Een minerale olie
« Ceresin – Een minerale wax
« Parfum – Een geur toevoeging aan het product

Hou je niet van producten met minerale olie en parfum dan moet je deze lieve blikjes helaas overslaan!

l4   ♥ Kokosnootl6♥ Sinaasappel

l5Het heeft niet heel veel zin om een foto te maken hoe de lipbalm eruit ziet op mijn lippen omdat de kleur heel licht is en vooral alleen een glans achterlaat. Hieronder kan je het zien op mijn hand, de sinaasappel versie geeft een licht oranje kleurtje, de kokosnoot is echt alleen glans.

lipbalmsIk vind ze leuk, ik vind ze schattig en ideaal om mee te nemen waar je ook gaat. Handig voor in je tas, in je make-up tasje en zelfs in je etui voor op school. Een ideale musthave dacht ik zo! Welke ik het lekkerste vind? Hmmm ik denk dat ik ga voor sinaasappel omdat deze zo lekker fris is en ik hou wel van deze geur/smaak in de zomer!

l7

Verkrijgbaar op de beautyafdeling van HEMA in verschillende smaakjes voor
€2,50 per stuk.

Wat vind jij van deze schattige blikjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram