Scento | Mijn nieuwe ontdekking

Scento | Mijn nieuwe ontdekking

Een tijdje geleden bracht ik een bezoekje aan de ICI Paris Xl en viel mijn oog op het merk Scento. Ik rook aan de geuren van dit merk en voor ik het wist was ik al verkocht. Scento is namelijk een merk dat oa. heerlijke huisparfum, geurstokjes en kaarsjes verkoopt en laat ik daar nou net helemaal dol op zijn!

Cashmere en Cotten

Ik ontdekte de geur ‘Cashmere en Cotten’ en al snel besloot ik hiervan de huisparfum spray te kopen. Eenmaal thuis werd ik nog verliefder op deze geur die heel zacht en fris ruikt en een paar dagen later ging ik alweer terug om ook hiervan de geurstokjes te halen.

In tussen heb ik nu een setje met kaarsjes, de home spray in Cashmere & Cotten, de geurstokjes in Cashmere en Cotten en de geurstokjes in de geur Vanilla & Musk. Alle producten die ik tot nu ervan heb gekocht zijn ontzettend goed. Wanneer ik geurkaarsjes of geurstokjes koop ben ik altijd bang dat je er niks van ruikt wat veel te vaak gebeurt. Maar bij het merk Scento krijg je ieder geval echt waar voor je geld. De kaarsjes, de stokjes het ruikt allemaal heerlijk en super goed.

Ik heb beneden in de hal en de woonkamer de geur Cashmere & Cotton wat echt mijn grote favoriet is. Deze geur vind ik echt pure perfectie voor huisgeuren. Wanneer je een keertje de mogelijkheid hebt om deze geur in de ICI Paris XL te ruiken, dan raad ik je het zeker aan deze geur te ruiken!

Boven in mijn werkkamer heb ik de geur Vanilla & Musk en deze is wat warmer en zoeter van geur en vind ik persoonlijk ook super lekker. Iedere dag wanneer ik mijn werkkamer in loop komt een een heerlijke briesje van musk voorbij met een zoetig tintje van vanilla!


Scento is verkrijgbaar bij ICI Paris XL.
Voor de geurstokjes betaal je z’n €17,-, de mini kaarsjes koop je per 3 voor €15,- en de home spray kost z’n €13,-

 

Heb jij ervaring met het merk Scento?
Ben jij dol op geurkaarsjes/stokjes in huis?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. Ineke Kleijngeld
  12 september 2022 / 23:18

  Ik heb deze geur ook in mijn defusser gedaan .

 2. Nancy
  22 maart 2018 / 08:27

  Heerlijk, ik ben ook helemaal weg van Cashmere & Cotton. Helaas online niet meer verkrijgbaar?

 3. 8 februari 2018 / 20:29

  Ik ben heel erg benieuwd naar dit merk, de Cashmere & Cotten geurstokjes staan al op mijn wishlist x

 4. 8 februari 2018 / 15:29

  Ik heb er geen ervaring mee maar het klinkt wel heel erg goed. Het staat ook goed in het interieur

 5. 8 februari 2018 / 13:19

  Oooh dat klinkt goed zeg! Ik ben nog op zoek naar een goede home-spray dus ik ga zaterdag als ik in de stad ben zeker even ruiken bij ICI PARIS!

  • 8 februari 2018 / 18:18

   Jaa moet je zeker doen, hij werkt echt super goed en is zo lekker!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram