Sans Soucis | Sun Kissed emotions

Sans Soucis | Sun Kissed emotions

Sans Soucis komt met een nieuwe make-up collectie die je nog even het gevoel geeft aan de heerlijke zomerse dagen, Sun Kissed Emotions. Een collectie die doet denken aan gouden zonnestralen op een veld vol met bloemen. Licht en stralend en vooral heel naturel. 

Ik ontving enkele producten uit deze collectie om te testen. Sans Soucis weet mij altijd te verrassen met nieuwe producten dus ik keek erweer naar uit. Benieuwd? Kijk mee!

PicMonkey Collagessss
sans1

Perfect Lip Every Day Lip Balm SPF 20

Maximale verzorging en natuurlijke glans. De soepele textuur en fijne kleurpigmenten benadrukken de lippen en door de verzorgende ingrediënten worden ze zacht, soepel en gelijkmatig. De SPF 20 beschermt tegen UV-straling. Vrij van parabenen en siliconen. Verkrijgbaar in Apriocot Supreme & Cherry Toffee.

Een lip balm die geschikt is voor iedere dag met een klein kleurtje, een glansje en bescherming tegen de zon. Ik was er erg benieuwd naar omdat ik nog niet eerder z’n product van Sans Soucis heb gebruikt. Ik ben wel bekend met de lipsticks en deze bevallen mij altijd heel goed. De lip balm zit in een zelfde soort verpakking als de lipsticks en heeft een perzik oranje kleurtje. Hij heeft veel gouden shimmers en voelt lekker vettig aan.

Verkrijgbaar voor €15,75

sans8

sans9

Hieronder de swatch van de lip balm. Zoals je kunt zien is de kleur heel perzik vol met shimmers.

sans10

Mascara Magic Volume

De lichte, cremige langhoudende textuur zorgt coor maximale volume zonde klontjes achter te laten. Verkrijgbaar in Deep Black

Mascara vind ik zelf altijd lastig te beoordelen omdat iedereen verschillende wimpers heeft. Mijn wimpers zijn vrij klein en erg dun, ik moet dan ook blij zijn als ik een beetje volume en lengte kan toveren. Deze mascara belooft volume zonder klontjes en dat doet hij zeker, ik krijg wimpers zoals ik ze graag zie en totaal geen klontjes. Volgens mij is het zelfs moeilijk om met deze mascara klontjes überhaupt te krijgen. Het borsteltje is dun maar heeft veel haartjes, ik vind hem fijn! Wil je flinke volle wimpers, dan is hij misschien iets te soft.

Verkrijgbaar voor €17,95

sans6

sans7

Illuminator

Dankzij haar lichte textuur en glanzende kleurpigmenten zorgt de illuminatie voor een frisse, stralende en door de zon gekuste huid. Verkrijgbaar in Apricot & Toffee.

Hier was ik ben nieuwsgierig naar omdat ik weet dat het je look een betoverende finish kan geven of hele mooie highlights. De substantie is brons van kleur en voelt zacht aan. Je kan hem gebruiken door je foundation heen of subtiel als highlighter op je jukbenen en ogen. Ik heb hem gebruikt als highlighter en een heel klein beetje door mijn foundation. Hij mengt mooi, brengt goed aan en is naar wens op te bouwen. Wil je stralen als een gouden zonnestraal, dan is dat zeker mogelijk. Wil je het subtiel houden, dan kan dat ook!

Verkrijgbaar voor €24,50

sans3

sans4

Hieronder het product op mijn hand. Een mooi brons gouden glans.

sans5

Hieronder het resultaat van de producten op mijn gezicht. Ik heb de illuminator aangebracht als highlighter op mijn jukbenen en een heel klein beetje vermengd met mijn foundation. Op mijn wimpers de magic mascara en op mijn lippen de lip balm met heel veel shimmers.

sans0

PicMonkey Collagessss

Sans Soucis is verkrijgbaar via de webshop

Heb jij ervaring met de producten van Sans Soucis?
Wat vind jij ervan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

16 Reacties

 1. 3 september 2016 / 12:43

  Ik heb nog geen ervaring met producten van dit merk maar ben super benieuwd en enthousiast na je review! ziet er allemaal geel goed uit en ik ben op producten die je een mooie glow geven vooral in de zomer.

 2. 2 september 2016 / 18:39

  Mooie producten, vooral de lippenbalsem vind ik erg mooi 🙂

 3. 2 september 2016 / 15:53

  Ik ken het merk nog niet, maar het lijken mij hele fijne producten!

 4. 2 september 2016 / 14:33

  Ik ken heel dit merk nog niet maar het ziet er inderdaad erg mooi uit. Ik had van de lipstick minder verwacht dat dat het er uiteindelijk uitziet. Erg mooi!

 5. 2 september 2016 / 13:20

  Zowel die illuminator als die lipbalm hebben een mooie glans! Mooie spulletjes heb je getest 😀

 6. Stephanie
  2 september 2016 / 08:42

  Mooie producten! Zelf heb ik nog geen ervaring met Sans Soucis!
  Liefs X.

 7. Kim
  2 september 2016 / 08:42

  Mooie producten, ziet er goed uit!!

 8. 2 september 2016 / 08:11

  Wat een leuke producten! ik heb nog geen make-up producten van dit merk geprobeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram