Sans Soucis | Fairy Nude & Glossy Pink

Sans Soucis | Fairy Nude & Glossy Pink

De nieuwe Fall/Winter collectie ‘Winter Fairytale’ van Sans Soucis bevat Baked Eye Shadows en prachtige lipsticks die helemaal passen bij het seizoen. 

De collectie is verdeeld in twee kleuren families, fairytale brown en fairytale rose. Ik ontving van allebei de varianten de lipstick om te proberen. Benieuwd? Kijk mee!

s1

De lipstick die ik ontving is de Fairy Nude uit de Fairytale brown collectie. Dit is een warme lipstick kleur die perfect te gebruiken is voor elke dag. Uit de Fairytale Rose collectie ontving ik de lipstick Glossy Pink, deze is koeler qua tint en zorgt voor een meer expressieve uitstraling. Naast deze twee kleuren heb je ook nog Glossy Beige, en Fairy Rose.

De lipsticks geef je lippen een mooi kleurtjes maar beschermen ook tegen schadelijke milieu-invloeden, zijn vocht beschermend en voeden je lippen met vitamine E.

sans2
s2

Glossy Pink 

De eerste lipstick die ervoor mij uit echt springt is Glossy Pink, deze schittert alleen al in de huls. De roze kleur, de shimmers het lijkt net een sprookje.

sans4

Fairy Nude

Fairy nude is de neutrale kleur uit de collectie en hij lijkt op de foto wat oranje achtig, in het echt valt dat trouwens zeker meer. Het is wel een moeilijk kleurtje die je of heel prachtig staat of juist het tegenover gestelde.

sans5

Hieronder de swatches van allebei de kleuren:

sans3

En de lipsticks aangebracht op mijn lippen:

Links Glossy Pink / Rechts Fairy Nude

sans

Glossy Pink vind ik een mooie zacht roze kleur die ik zeker zal dragen. Fairy Nude daarin tegen vind ik toch een lastige. De kleur is mooi neutraal maar door mijn eigen lip rand die een stuk roze is, is het lastig om hem mooi te krijgen zo zonder lip potlood. Allebei de kleuren brengen romig aan op de lippen en blijven ook zacht voelen. Ze zijn niet long lastig waardoor je zelf wel wat vaker moet bijwerken.

ss

De lipsticks zijn verkrijgbaar voor €15,75

Ga jij liever voor Glossy Pink of Fairy Nude? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. 13 december 2015 / 19:16

  Ik zou voor de glossy pink gaan. Hij staat je ook erg mooi!

 2. 12 december 2015 / 11:24

  Ik vind Glossy Pink je echt heel mooi staan, die zou ik zo willen toevoegen aan mijn stash. Erg mooie collectie! 🙂
  liefs

 3. 11 december 2015 / 17:43

  Mooie foto’s! Ik vind de glossy pink mooi maar de andere vind ik echt niets, sorry niet mijn smaak! Verder ken ik het merk nog niet, leuk!

 4. 11 december 2015 / 14:07

  Wat een prachtige kleuren! 🙂 Ik zelf zal eerder voor Glossy Pink gaan!

 5. 11 december 2015 / 10:15

  Deze 2 zijn mooi!! Ik hou van nude en roze

 6. 11 december 2015 / 09:11

  Sans Soucis heeft zulke fijn lipsticks! Nu moet ik zeggen dat ik Fairy Nude ook een lastige kleur vind, ik weet niet of ik die zou kunnen hebben. De roze lijkt me wel weer fijn, lekker fris!

 7. 11 december 2015 / 08:22

  Fairy Nude lijkt me ook een lastige kleur om te dragen, maar Glossy Pink ziet er echt heel mooi uit!

 8. 11 december 2015 / 07:16

  Wat zijn het toch twee prachtige lipsticks! Vooral Glossy Pink staat je erg mooi. Maar nude tinten kan je ook erg goed hebben! Heb zelf ook twee lipsticks ontvangen en ben razend benieuwd nu hoe de kleuren bij mij gaan staan!

 9. 11 december 2015 / 07:11

  Wauw wat is Glossy Pink mooi zeg. Ik kende dit merk nog niet.

 10. 11 december 2015 / 06:48

  ik heb zelf nog nooit producten van dit merk gehad. Glossy Pink vind ik een mooie kleur en deze staat je ook erg goed. Fairy Nude is niet zo mijn ding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram