Sans Soucis | Brightening Make-up & Eye Shadow Base

Sans Soucis | Brightening Make-up & Eye Shadow Base

Vandaag heb ik weer een review voor jullie over twee producten van Sans Soucis. Ik heb eerder dit merk erbij gepakt en getest en ik was er best over te spreken.

Vandaag is het tijd om twee basis producten te testen, een basis voor het gezicht en een voor de ogen. Benieuwd naar mijn ervaring? Kijk mee!

s2

Sans Soucis – Brighting Make-up Base
s3

Het eerste product dat ik je wil laten zien is een basis. Een make-up basis is een basis die je voor je foundation of BB Cream kunt aanbrengen zodat het er mooier en beter opzit. Ik gebruik het ieder geval elke dag maar had nog geen ervaring met de brightning Base van Sans Soucis. Deze basis is namelijk iets anders dan je normaal gewend ben, er zit namelijk een kleine shimmer in om je huid een mooie glow te geven. Eigenlijk een heel mooi product voor tijdens de zomermaanden dacht ik zo wanneer je make-up wilt dragen.
s4

Nu moet ik je zeggen dat ik de geur behoorlijk aanwezig vind en totaal niet mijn ding. Dat vind ik direct erg jammer.

Hieronder het product op mijn hand. Het is lastig op de foto te zien maar het product heeft een parelmoer glansje.

s5

Hieronder het resultaat op mijn gezicht. Ik heb een klein druppeltje van de primer aangebracht op mijn hele huid.

Links zonder primer – Links met primer

primer

Met primer en foundation

primer2

Conclusie: 

Zoals je kunt zien op de foto’s heb ik zelf erg veel last van een glim huid en door gebruik van de primer is dat alleen maar meer geworden. Het is de bedoeling dat je een frisse glow krijgt maar ik ben bang dat het voor mij iets te veel is. Je kunt de primer ook alleen aanbrengen op de plekken voor meer glans, denk aan de jukbenen. Maar ik denk dat ik dan toch kies voor een primer zonder glans en een highlighter voor de plekken waar ik glans wil.

Sans Soucis – Eye Shadow Bases6

Net als een basis voor op je gezicht bestaan er ook producten speciaal voor je ogen. Dit zijn producten die ervoor zorgen dat je oogschaduw langer en intenser op je ooglid zit. Net als een basis voor het gezicht gebruik ik ook iedere dag wanneer ik oogschaduw aanbreng een basis. Ik merk toch dat het hierdoor een stuk mooier en langer blijft zitten.

s8

De eye shadow base heeft van zichzelf een mooie bronzen glanss9

Hieronder het resultaat van de oogschaduw basis aangebracht met oogschaduw. Ik heb dezelfde bruine kleur gebruikt.

primer3

Conclusie:

Ik heb de oogschaduw basis de afgelopen keren gebruikt toen ik oogschaduw op deed en mijn oogschaduw bleef mooi op de plek zitten. Ook werd de kleur een stuk intenser zoals je ook kunt zien op mijn hand alleen vind ik dat een beetje té op een of andere manier, maar dat is persoonlijk. Minpuntje vind ik toch de verpakking, een tube is lastig in gebruik en ik pak al snel veel te veel. Geef mij maar een applicator. De geur van het product vind ik prima.

s1

Links de brighting Base – Rechts de Eye Shadow BasePicMonkey Collage

1PicMonkey CollageSans Soucis is oa. verkrijgbaar in de webshop.

De Brighting base is verkrijgbaar voor €18,95
De oogschaduw basis is verkrijgbaar voor €11,50

Heb jij ervaring met Sans Soucis?
Gebruik jij een make-up basis onder je foundation? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 27 augustus 2015 / 13:23

  Wauw, het kleurverschil van die oogschaduwbasis is wel indrukwekkend!

 2. 20 augustus 2015 / 08:11

  Zone dat de primer te veel glans geeft, dat ziet er inderdaad een beetje onatuurlijk uit. De oogschaduwbasis lijkt mij wel erg fijn, vooral de intensiteit van de oogschaduw wordt er zoveel mooier van, echt ideaal!

 3. chucky1012
  20 augustus 2015 / 06:30

  Mooi!
  Ben niet bekend met dit merk!

 4. 19 augustus 2015 / 22:20

  Ik vind de oogschaduw primer er toch niet verkeerd uit zien hoor! Die voor het gezicht is niets voor mij. Ik heb al een erg vette huid van mezelf, dus glans producten zijn niet mijn favoriet haha.

 5. 19 augustus 2015 / 20:25

  De oogschaduwbasis klinkt wel goed. De primer lijkt mij ook wel erg glimmend

 6. 19 augustus 2015 / 17:54

  Jammer dat de tube zo lastig in gebruik is!

 7. 19 augustus 2015 / 14:12

  De oogschaduwbasis lijkt me erg fijn.. de andere totaal niet!

 8. 19 augustus 2015 / 13:13

  Die primer lijkt voor mij perfect! Mijn huid is namelijk een beetje het tegenovergestelde van die van jou: heel erg droog en nooit glanzend. Dan is een glow weer wel gewenst! Fijne review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram