SANS SOUCIS ♥ De Glamorous Seduction collectie!

SANS SOUCIS ♥ De Glamorous Seduction collectie!

3

Als beautyblogger ben ik veel bezig met make-up en ik heb al een hoop merken gezien, getest en gebruikt. Maar er zijn ook een aantal merken die ik nog nooit eerder heb gezien maar waar ik ontzettend nieuwsgierig naar ben. 

Het merk Sans Soucis bijvoorbeeld. Ik heb het wel eens voorbij zien komen maar nog nooit eerder ben ik bekend geraakt met de producten ervan. Hoogtijd om daar verandering in te brengen en mij te verdiepen in de nieuwe Glamorous Seduction collectie speciaal voor het najaar.

2

In de Glamorous Seduction collectie zitten de volgende producten:

Beauty Set Glamorous Seduction
Perfect lips every day lipstick
Perfect Nails nagellak
Long lasting eye definer – Smokey Black
All In One 3D-Effect Mascara

De Beauty set, de nagellakken en een lipstick ben ik gaan testen. Benieuwd? Kijk snel verder!

Beauty Set Glamorous Seduction

4

De Beautyset is een handig alles- in- een product voor een verleidelijke looks. Het bevat twee verschillende oogschaduw kleuren en een minerale blush. De oogschaduw heeft een super zachte, romige formule wat ervoor zorgt dat de kleuren fijn aanbrengen op je oogleden en door het prachtige pigment je ogen onwijs laten stralen.

De oogschaduw kleuren zijn apart van elkaar te gebruiken maar ook samen voor een Smokey Eyes look voor een speciale gelegenheid. Met de blush in nr. 40 Rose kan je ook alle kanten op. Je kan kiezen voor een neutrale subtiele teint, maar ook voor een wat trendy en sprankelde teint. De blush is in perfecte harmonie met e andere kleuren en zorgt voor een match. De producten zitten in een handig rond doosje met spons applicator en een spiegel.

9

 Hieronder de swatches van de producten. Het pigment van de kleuren oogschaduw en blush zijn onwijs goed en knaller ervan af.

12

Het resultaat op mijn ogen en de blush subtiel aangebracht op mijn wangen.

sans2

 Perfect Nails nagellak

5

Bij een nieuwe collectie horen natuurlijk ook een aantal nieuwe nagellakjes. In totaal zijn er vier nieuwe Limited edition kleuren:

170 Cool Silver
180 Metallic Grey
190 Sparkling Raspberry
200 Glamorous Orchid

De nagellakken zorgen voor een langdurige en perfecte dekking. Ik heb de nagellak aangebracht op een nagellak wiel om aan jullie het resultaat te laten zien. In totaal heb ik twee laagjes aangebracht. Het resultaat vind ik ontzettend prachtig, de kleur is ontzettend intens en heeft een mooie glossy finish.

170 Cool Silver & 200 Glamorous Orchid

sans3

Perfect lips every day lipstick

7

Een nieuw lipstick merk proberen vind ik al helemaal leuk. Ook in de collectie zitten limited edition kleuren die helemaal passen bij de look. De lipstick zelf zit in een simpele zwarte huls wat ik zelf erg stijlvol vind. De lipstick belooft lekker crèmig te zijn, soepel en zal lang blijven moeten zitten. Daarnaast bevatten ze vitamine E, en houden de conditie en vocht op peil.

In totaal zijn er 2 kleuren verkrijgaar:

34 Fruity Raspberry
35 Pink Orchid

Ik heb de kleur Nr 35 Pink Orchis getest, een mooie warme berry kleur die ideaal is voor het najaar en heel tof ook staat bij de feestdagen.

6

 De kleur sprak mij direct aan en vind ik prachtig. Ook bij het maken van de swatch viel mij direct op hoe romig de structuur is en hoeveel pigment eraf kwam.

10

De swatch van de lipstick.

11

Het resultaat op mijn lippen met daarbij de blush uit de beauty set.

sans1

Ik ben verrast! De producten zien er mooi en simpel uit qua uitstraling en de kwaliteit is echt verassend goed. De blush, de lipstick, het pigment van oogschaduw kleuren en de dekking van de nagellak is stuk voor stuk top. Ik ben blij dat ik kennis heb gemaakt met Sans Soucis. Ik ben zeker benieuwd naar de rest van de producten die dit merk heeft!

8

De producten zijn verkrijgbaar via de webshop van Sans Soucis.

Ben jij bekend met het merk Sans Soucis?
Wat vind jij van deze producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram