Sabon producten

Sabon producten

Sabon is een heerlijk luxe merk, een beetje prijzig maar dan heb je ook wat. Mijn zus heeft heerlijke producten van Sabon en vandaag leek het mij wel leuk om ze met jullie te delen.

Sabon is net al LUSH vind ik, een heerlijke winkel om in binnen te stappen, de frisse, zoete, zachte geuren vliegen om je heen en het liefst wil je elk creampje proberen. Sabon heeft naast de shop in shop in de V&D’s ook eigen panden en zijn zeker de moeite waar om is te bezoeken.

Patchouli, lavendel, vanille scrub

Een grote bak met een handig klein schepje erbijgevuld met een heerlijke scrub. Patchouli is een van mijn favoriete geuren en deze scrub ruikt er heerlijk naar!

Body Lotion – Special roses

Body Lotions zijn altijd lekker, wanneer het ook nog is de huid heerlijk laat ruiken en super zacht maakt, is het helemaal feest. Met deze heerlijke Body Lotion met rozen geur wil je het liefst blijven smeren.

 

Handcrème – Patchouli, lavendel, vanille

TIP, Handcrème van de Sabon is echt een aanrader. Deze zijn zo ongelofelijk fijn en ruiken zo lekker!

Body Lotion – Patchouli, lavendel, vanille

Weer een super lekkere body lotion met de heerlijke geuren van patchouli. Het zijn niet alleen heerlijke producten, ook staat het prachtig op je kaptafel.

Handcrème – Lavendel, Appel

Een combinatie die ik nog niet vaak heb gezien, lavendel met appel. Maar een grote aanrader. Hij ruikt heel zacht en fris tegelijk en is super fijn voor je handen.

 

Heb jij producten van Sabon? Wat vind jij van Sabon?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram