Rotan in je huis!

Dat ik zelf erg fan ben van rotan meubels is vast geen verrassing meer. Ik vind rotan een perfect materiaal om het gezellig te maken in huis. Nu heb ik zelf een hele toffe rotan stoel in onze slaapkamer staan, toch kijk ik altijd weer verder om deze trend door te zetten in huis.

Een mooie rotan stoel in de woonkamer zou namelijk nog een toffe toevoeging zijn. Ik heb in de webshop Houss.nl een aantal rotan stoelen gevonden die niet alleen heel tof zijn voor in huis, ook volgend jaar zomer kunnen ze ook heel goed naar buiten. Kijk mee!Rotan vind ik zo gezellig staan en al helemaal in combinatie met een lekker kleedje erin en een tof kussen. Vooral stoel nr. 1, de Egg Chair vind ik echt geweldig. Ik zie mij hier al helemaal in zitten met een boek en een kop thee. Heerlijk!


In onze woonkamer heb ik een hangstoel hangen en ik vind dat echt de beste keuze ooit geweest. Het staat zo gezellig en doordat er een ‘meubel’ in de hoogte hangt, creëer je zo’n leuk effect. Hangstoelen zijn ook heel erg leuk op een slaapkamer en heb je een grote houten balk in de tuin, dan doet hij het in de zomer ook perfect buiten!

Mijn zoektocht naar leuke eetkamerstoelen gaat ook nog steeds verder. Ik heb al een keer gekeken op rotan kuipstoelen een idee zijn. Nu ben ik vooral gevallen op het mosterdgele kleurtje van nr. 4. Deze kleur is mooi warm en perfect passend bij onze vloer!

Bron

Wat vind jij van Rotan stoelen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 19 oktober 2019 / 19:07

  Ik vind rotan ook super leuk! Ik heb een tuinstoeltje in ongeveer hetzelfde model als dat mosterdgele stoeltje.

  • Laura Louise
   Auteur
   20 oktober 2019 / 10:57

   Wat leuk 😀

 2. Sandra
  19 oktober 2019 / 09:45

  Ik vind de hangstoelen echt heel tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram