Rosense – Producten met rozen liefde + kortingscode

Rosense – Producten met rozen liefde + kortingscode

5

Producten die met liefde worden gemaakt zijn natuurlijk heerlijk om is te gaan proberen. Zo heb ik onlangs kennis gemaakt met Rosense…

Rosense is wereldwijd de enige producent van schoonheid en cosmetica producten die allemaal zijn gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit vanrozen en andere natuurlijke ingredienten.

De producten van Rosense hebben een prachtige verpakking die de schoonheid van de roos hebben en de producten hebben een weldadige rozengeur die je hart verwarmen, een pure weldaad voor lichaam en geest! Klinkt dat niet fijn?

Zelf ben ik niet zo snel iemand die producten koopt waarin rozen geur zit verwerkt, deze reden hiervoor heb ik niet, daarom was ik erg benieuwd wat ik van deze producten zou gaan vinden die ook nog is kwalitatief veel beloven.

6

Rosense – Nourishing Hand & Body Cream

De Nourishing hand en body cream is een voedende creme op basis van vitamine E + B5. De creme is goed hydraterend waardoor de huid zijdezacht gaat aanvoelen met een heerlijke subtiele geur. Deze creme is geschikt voor alle huidtypen.

Eingelijk kunnen we niet zonder, een heerlijke pot met zachte creme voor op je huid. Ik vind hydraterende creme ontzettend fijn naar het douche om je huid net een beetje extra te geven en ook nog is een lekkere zachte geur van rozen achterlaat. Ik heb mij eigenlijk een beetje vergist in de geur ‘ rozen ‘ want de geur in deze producten zijn gewoon zo heerlijk zacht en totaal niet overdreven!!

7

Een pot van 125 ml is verkrijbaar voor 7,95 EUR

10

Rosense – Lip balm Soft Lips

Deze lipbalm zorgt ervoor dat de lippen zijdezacht worden met een natuurlijke glans en een zachte rozengeur. Ook beschermt de lipbalm tegen schadelijke stoffen van buitenaf en is door het formaat handig om mee te nemen.

Ik ben zelf dol op lippenbalsems, op dit moment heb ik al een aardig vooraadje en dat is nodig. In deze tijd van het jaar heb ik het echt nodig, droge plekjes, scheurtjes en velletjes, vreselijk daarom ben ik altijd blij om nieuwe balsems te ontdekken.

11

De lipbalm kost 5,50 EUR en bevat 5 ml

8

Rosense – Moisturishing Hand Cream

Deze handcreme bavat een heerlijke lichte creme die snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat. Na gebruik voel je direct dat de handen goed verzorgd zijn.

Ik kan de deur niet uit zonder een hand creme, zodra ik droge handen heb begin ik mij namelijk aan alles te irriteren wat ik vast hou en door zulke momenten sneuvelen er zelf wat nagels… Dus ik ben heel blij met dit product ook hier is de geur heerlijk zacht en niet te overdreven en daar hou ik van. Ook trekt hij lekker snel in, ideaal voor onderweg!

9

De hand creme kost 5,75 EUR en bevat 75 ml

Korting Korting Korting!!

Nu heb ik nog een heel leuk iets voor mijn lezers, want denk jij deze producten lijken mij wel wat, of wil je iemand verassen met een heerlijke handcreme of lipbalm? Speciaal aan jullie mag ik 20% korting geven op je aankoop bij Rosense, hiervoor gebruik je de kortingscode ‘ fablouise

Kijk voor meer informatie en andere fijne producten van Rosense in de webshop.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram