Room Details! #1

Room Details! #1

room1Een aantal dagen geleden is mijn kamer compleet veranderd qua indeling en ik ben er ontzettend blij mee. Bij een nieuwe indeling horen ook een aantal nieuwe spulletjes en een mooi georganiseerde indeling.

Omdat ik vaak de vraag kijk om roomtour te doen mijn slaapkamer plaats ik regelmatig artikelen details van mijn kamer om een klein beetje te laten zoen hoe het eruit ziet. Ook deze keer heb ik een aantal details van items in mijn kamer op de foto gezet en ik laat het je graag zien. Kijk mee!

1

Mijn Ikea tafeltje is nu weer helemaal ingericht met nep kaarsjes, een geurbrandertje, mooie boeken die ik graag bekijk en dit leuke plantje. Volgens mij heet het gipskruid en ik heb het al ontzettend lang waardoor het is gaan drogen en dat geeft een heel tof effect vind ik zelf.

2

Nieuw op mijn kamer is deze gouden spaarpot van een varkentje. Ik kocht hem voor €1,- bij een outlet en vind hem zo gaaf. Het is echt een opvallend item in mijn kamer geworden.

3

De handige Ikea kast met vier grote vakken is ook weer iets anders ingedeeld. Ik heb mijn tasje erop gezet, de gouden spaarpot, mijn MAC lipsticks een ander deel van mijn lipproducten stash in de handig belegdoosjes van HEMA en natuurlijk katoenplanten!

4

In de kast zelf bewaar ik voornamelijk tijdschriften, make-up producten en nog meer lipsticks. Ik heb twee lipstick houders gevuld met een aantal mooie lipproducten.

5

Een tijdje geleden kocht bij de Action allemaal leuke kussenhoesjes. De Rose gouden en de goud met roze stippen vind ik toch wel heel gaaf. Bekijk hier shoplog 1 en 2.

6Mijn make-up tafel is de plek waar ik heel veel zit. Ik hou het graag zo rustig mogelijk maar een aantal mooie items erop maakt het gezellig. Ik kocht bij dezelfde outlet van de spaarpot ook een nieuwe bakje voor mijn kwasten voor €0,19 in wit met zilver en de heerlijke body splash van de H&M Holiday collectie is natuurlijk een heel leuk items erbij op!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram