RIPPED DENIM SHORT BY KENDALL + KYLIE AT TOPSHOP

RIPPED DENIM SHORT BY KENDALL + KYLIE AT TOPSHOP

outfit1

Vandaag heb ik een nieuwe outfit post voor jullie van mijn nieuwe short. Dit shortje komt uit de Kendall + Kylie collectie van Topshop en is sinds 3 juni verkrijgbaar. Ik zag hem verschijnen en was direct verkocht, deze wil ik dragen in de zomer!

Het gaat om een denim short die helemaal ripped is. Ontzettend stoer en natuurlijk ook onwijs tof dat hij uit de Kendall & Kylie collectie komt, iets wat het voor mij toch nog wat toffer maakt. In totaal zijn er 15 kledingstukken in de collectie maar voor mij was de ripped denim short de favoriet. Kijk mee!

outfit2

outfit3

Ik heb de short besteld via Zalando waar je een aantal stukken uit de Kendall + Kylie collectie kunt vinden. Daarnaast heb ik ook nog is lekker korting kunnen krijgen via vouchercloud.nl wat de bestelling natuurlijk nog leuker maakte. De short zelf is erg opvallend en daarom wil ik mijn outfit voor de rest neutraal houden.

Ik combineer hem daarom met een effe grijze top van de ZARA en mijn witte All Stars. Voor een beetje extra aankleding en voor op de fiets mijn legergroene jack, dit soort jasje vind ik heel goed te combineren met shorts. De short is high-waisted en dat spreekt mij altijd heel erg aan, het is echt een mooi nieuw fashion item voor de zomer waar ik waarschijnlijk veel plezier van ga krijgen!

000

outfit

Wat vind jij van mijn outfit? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram