Rimmel – Apocalips Lip Lipcquer

Rimmel – Apocalips Lip Lipcquer

2

Je hebt ze vast en zeker al voorbij zien komen bij andere beautyblogs, de nieuwe Apocalips Lip Lipcquers van Rimmel. Ik heb er 2 nieuwe favoriete lipproducten bij mag ik wel zeggen naar het testen van deze 2 schatjes…

De intenste kleur van een lipstick met een gladde lakachtige glans. De nieuwe Apocalips combineert het best van beide werelden met haar baanbrekende formule. Een luxueuze vloeitstof boordevol pure kleurpigment voor een volle kleur, een febomenale glans en ultiem comfort de hele dag lang!

3

Met Lip Lipcquer ben je verzekerd van een cremeachtige, verzorgende textuur die met een simpele beweging met de nieuwe fantastische schuimapplicator met ingebouwd microreservoir soepel over de huid glijdt.

Als het om lipproducten gaat bij Rimmel sta ik te popelen om het te proberen.Ik ben dol op de lipsticks en ook reuze benieuwd naar de nieuwe lipproducten. Nu ontving ik 2 prachtige kleuren van de Lip Lipcquer collectie om te gaan proberen en ik kan je nu al vertellen, ik hou ervan!

Ik ontving de kleur Light Year (601) & de kleur Steller (501) 2 prachtige kleuren die onwijs verschillend zijn en heel toepasbaar bij iedere gelegenheid dan ook!

1

Nu ben ik persoonlijk helemaal geen echte lipgloss dragen omdat het altijd zo plakt en voor je het weet zit er vanalles tegen aan. Maar bij deze lipgloss van Rimmel heb ik meer het gevoel dat ik een vettige lipstick draag dan een echte lipgloss & dat is zo ideaal.

6

Links op de foto zie je de kleur Stellar & rechts op de foto Light Year.  Natuurlijk moet er ook getest worden op de lippen! Kijk mee!

4

De prachtige opvallende & heerlijke roze kleur de Stellar (501) !

8

En de prachtige nude bruin warme kleur de Light Year (601)!

7

Naast deze 2 zijn er nog 5 fantastische kleuren om de collectie van 7 prachtige lip producten compleet te maken:

  • 100 Phenomenon
  • 101 Celestial
  • 701 Stargazer
  • 303 Apocaliptic
  • 400 Big Bang

Rimmel Apocalips Lip Lacquer Familie

Ben je ook zo enthousiast geworden naar de nieuwe Lipgloss van Rimmel? Neem dan een kijkje in de webshop van OnlineMakeup.nl.  Verkrijgbaar voor 10,49 EUR.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram