Rimmel 9 in 1 BB Cream

Rimmel 9 in 1 BB Cream

rimmel1

De BB Cream is een van die producten waar je in Beautyland niet meer omheen kunt. Naast alle bekende en onbekende merken is nu ook Rimmel aan de Beurt met een eigen BB Cream…

Al duizenden jaren maken een oneffen teint en een onvolmaakte huid mensen het leven zuur. Maar met deze ware redder in nood komt daar nu eindelijk verandering in! Vrouwen kunnen weer dromen van een gladde, gave huid. Kijk daar, in het badkamerkastje! Is het foundation? Is het huidverzorging? Nee, het is de nieuwe BB Cream van Rimmel London!!!

Deze nieuwe, superkrachtige 9-in-1 BB Cream van Rimmel redt jouw dag en geeft je een buitengewoon gladde huid die bij jou past. Maar wat maakt deze mysterieuze nieuwe held nu eigenlijk zo bijzonder? BB Cream is een beauty balm, make-up en huidverzorging in één. Een geheime formule geeft negen ongelofelijke superkrachten in één tube.

Deze formule:

  • Verzorgt de huid
  • Hydrateert
  • Maakt poriën minder zichtbaar
  • Staat als een echte held altijd klaar om je huid te beschermen.

Maar hij heeft nog meer superkrachten. Rimmel’s BB Cream weet op buitengewone wijze puistjes te verbergen en de huid volledig glad, mat en helder te maken! Dankzij de 9 buitengewone superkrachten is Rimmel’s BB Cream dus het nieuwe geheimewapen voor je huid!

De hightech formule blijft de hele dag zitten en dankzij de natuurlijke laag ziet je huid er gaaf uit! De sterke heldin heeft de krachtige SPF van 25 die je huid optimaal beschermt tegen de buitenlucht en zonnestralen.

rimmel2

Kan onze heldin deze zware taak wel aan? Geen probleem! Ieder zijn kleur. Deze twee tinten passen bij elk gezicht: Light 001 en Medium/Dark 004. De kleuren geven een lichte, frisse textuur met een gelijkmatige finish die allerlei
onregelmatigheden bedekt, waardoor je gezicht er natuurlijk uitziet en heerlijk aanvoelt.

Puistjes? Glimmend voorhoofd? Tijd voor Rimmels BB Cream!!

Een nieuwe superheld is opgestaan om onze huid te beschermen. Hier is… Rimmel’s BB Cream! De 9 geweldige superkrachten geven je zeker een BB-uitengewoon mooie huid.

Huidverzorgingskenmerken: Make-up kenmerken:

  • verzorgt verbergt
  • hydrateert bedekt
  • minimaliseert poriën effent
  • beschermt matteert
  • verheldert

Verkrijgbaar in de kleuren: Light, Medium/Dark en de kosten voor de BB Cream is  9,49 EUR.

De  BB Cream is nu verkrijgbaar in de webwinkel van OnlineMakeup, dus ben jij ook zo enthousiast? Neem dan snel een kijkje!

Wat denk jij te vinden van de BB Cream van Rimmel? Gebruik je BB Cream?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram