Revlon Ultra HD Lipsticks

Revlon Ultra HD Lipsticks

Lipsticks vind ik super leuk om te reviewen. Nieuwe kleurtjes, verpakkingen finishes en merken, ik word er blij van. Vandaag heb ik daarom weer een uitgebreide review voor jullie van de nieuwe lipsticks van Revlon.

Revlon vind ik persoonlijk een erg leuk merk en ik heb er al een aantal lipproducten van die ik kocht in Londen. Nu ontving ik drie nieuwe varianten genaamd  Ultra HD lipsticks. Ben je benieuwd wat ik van deze lipsticks vind? Kijk dan snel mee!

r4In totaal zijn er 14 verschillende kleurtjes verkrijgbaar. In deze review laat ik je 3 verschillende kleurtjes zien:

850 Iris
825 Hydrangea
855 Geranium

r2

‘De Ultra HD lipsticks van Revlon geven je lippen een overdaad aan kleur zonder dat het zwaar op je lippen voelt. Er is een speciale wasvrije geltechnologie gebruikt om een heldere, high definition kleur te krijgen’ aldus Revlon.

De lipsticks zijn op gelbasis waardoor ze gewichtloos aanvoelen op je lippen, daarnaast voelen ze zijdezacht en hebben ze een heerlijk geur, hmm!!!

r3

De lipsticks zitten verpakt in zilveren hulzen met een transparante dop waardoor je de kleur van de lipsticks kunt zien.r5

850 Iris

r6

Iris is een prachtige warm paarse berry kleur waar ik helemaal blij van word. Hij is perfect voor het najaar en de herfst.

825 Hydrangea

r9

Hydrangea is een frisse rood/roze kleur. Lekker opvallend en goed draagbaar in de zomer.

855 Geranium

r8

Als laatste de kleur Geranium, dit is een frisse oranje tint. Een tint waar je van moet houden en die je echt moet staan.

PicMonkey Collage

Hieronder de swatches van de kleurtjes.

r7

Hieronder het resultaat op mijn lippen met een glimhoofd 😛

850 Iris

r12

855 Geranium
r13

825 Hydrangea

r14

850 Iris – 855 Geranium – 825 Hydrangea

111PicMonkey Collage

Conclusie: 

De lipsticks hebben alle drie een mooie kleur en zijn qua pigment ook best goed. Ze voelen ontzettend zacht aan op de lippen en blijven ook goed op de plek. Na een drankje en een hapje blijft de kleur wel zitten maar voor het mooiste resultaat is een beetje bijwerken toch nodig . Mijn favoriet is de kleur 850 Iris, deze warme berry kleur vind ik prachtig en dit is echt een kleur die ik ook in het najaar veel zou dragen. Nog een grote pluspunt vind ik toch ook wel de zoete geur die eraan zit, deze is best lekker!!

r0

De lipsticks van Revlon zijn verkrijgbaar bij Parfumania.nl
Verkrijgbaar voor €12,95 per stuk. 

Heb jij ervaring met de lipproducten van Revlon? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram