Revlon Colorburst Lip Butters ♡

Revlon Colorburst Lip Butters ♡

r1In mijn shoplog van Londen kon je al zien dat ik drie colorburst lip butters had gekocht van Revlon, deze zijn ook verkrijgbaar in Nederland maar in Londen heb je ze net iets goedkoper.

Ik koos drie kleurtjes die mij aanspraken en nam ze mee, vandaag wil ik je deze pareltjes voor je lippen laten zien!

r2Deze lip butter van Revlon worden omschreven als verzorgende en hydraterende lipproducten die ook nog is een fijn kleurtje op je lippen achterlaten. Ze voelen ontzettend zacht aan op de lippen door de samenstelling van mango, sheaboter en kokosolie. Er zijn verschillende kleurtjes verkrijgbaar in het assortiment waardoor er altijd wel eentje bij je past. Ik nam drie totaal verschillende kleuren mee om lekker mee af te wisselen.

r3Sorbet

Sorbet is de felste kleur van de drie, hij is lekker roze en geeft goed kleur af.

r4Strawberry Shortcake

Strawberry shortcake is de schattige roze kleur van de drie en erg draagbaar voor ieder moment.

r5Peach Perfait

De Peacht Perfait sprak mij direct aan door de gouden shimmers die deze bruine kleuren bevatten.

r6

r7Hieronder de swatches op mijn hand van de drie kleurtjes.

r8Hieronder de kleuren op mijn lippen.

1Ik was al fan maar nu nog meer, ik vind ze heerlijk aanvoelen op mijn lippen en de kleur die eraf komt vind ik verrassend. De huls vind ik geweldig en aantrekkelijk waardoor ik ze er snel bij zou pakken.

r10

Revlon is oa. verkrijgbaar in verschillende Etos & DA winkels voor €10,50 per stuk.

Heb jij ervaring met deze lip butters?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram