Revlon Colorburst Balm

Revlon Colorburst Balm

r1Revlon komt met de Colorburst Blam, een lipproduct in de vorm van een stick die we natuurlijk zo langzamerhand wel is kennen. Bijna ieder merk heeft er een paar in haar collectie en nu ook Revlon. Ik heb er twee getest en ik ben fan!

De Revlon Colorburst Balm heeft in haar assortiment 4 matte tinten en 4 lacquer kleuren die zorgen voor een schitterende look op je lippen. Benieuwd naar het product? Kijk mee!

r3De Colorburst Balms van Revlon bevatten o.a.. Mango, Kokosnoot en Shea butters, dat zijn 3 super hydraterende stoffen die zorgen voor comfort en super zachte lippen. De romige balm glijdt gemakkelijk over je lippen en voelt daarna gewichtloos aan. Daarnaast is de balm verrijkt met pepermunt waardoor die lekker fris ruikt en je lippen licht laat tintelen.

Zoals ik in het begin aangaf bevat het assortiment in totaal 8 verschillende kleuren, zo heb je een mooie koraal kleur, een soft pink een fuchsia en rood. Deze heb je dan in de matte versie en in de glanzende versie, hoe leuk is dat? Ik heb 2 rode tinten, een in matte versie 250 Standout Remarquable en de glanzende versie 135 Provocateur Femme Fatale

r4Naast dat je je lippen kan voorzien met een prachtige kleur kan je ook nog is de balm gebruiken als blush. Dat maakt dit product natuurlijk weer multifunctioneel. Breng een klein beetje aan op je vingertoppen en blend het met de appeltjes van je wangen. Zo is je make-up ook nog is helemaal op elkaar afgestemd.

r6De swatches op mijn hand. Zoals je kunt zien is het pigment onwijs goed, met een veeg komt deze kleur er al vanaf.

Links de lacquer variant 135 Provocateur Femme Fatale – Rechts de matte variant 250 Standout Remarquable

r7Hieronder de twee kleuren op mijn lippen:

Links de matte variant 250 Standout Remarquable – Rechts de lacquer variant 135 Provocateur Femme Fatale

revlonIk ben dol enthousiast, de producten zijn zo fijn en zo mooi. Vooral de matte kleuren spreken mij heel erg aan en daar wil ik er meer van. Meestal zijn matte producten droog en zie je de velletjes nog beter zitten. Bij de colorburst is dat helemaal niet het geval, ze voelen zacht en de velletjes zijn onopvallend onder het laagje. Ik vind de structuur van de balm onwijs prettig aanvoelen en blijft ook heel lang mooi zitten. De pepermunt geur vind ik leuk bedacht en zoals ik altijd heb gezegd over lipproducten in stick vorm, ze zijn ideaal in gebruik! Toppertjes!!

r2

 De Colorburst Balm is in Mei/Juni verkrijgbaar voor een introductieprijs van €9,95 bij alle Revlon verkooppunten en online.

Ben jij ook enthousiast over dit nieuwe product van Revlon?
Ben je bekend met het merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram