Review – Trinny London Make-up #1

Review – Trinny London Make-up #1

Ik heb je al het een en ander laten zien van Trinny London en vandaag wil ik je graag kennis laten maken met 4 verschillende producten. Namelijk de Flush Blush, de Lip2Cheeks en de Eye2Eye. B

Ik heb maar liefst 4 kleine rondje potjes ontvangen met daarin verschillende producten. Zo heb ik 1 product die vooral gericht is voor je ogen, 2 voor de lippen en wangen en 1 als echte blush. Benieuwd? Kijk snel mee!


Deze make-upproducten van Trinny London worden geleverd in kleine ronde potjes. Het leuke aan de potjes is dat je ze ook op elkaar kunt draaien en dus kunt stapelen.

Hieronder zie je hoe de kleurtjes eruitzien. Van links naar rechts:

Sheer Shimmer Lip2Cheek – Bunny
Eye2Eye – Hope
Flush Blush – Electra
Lip2Cheek – Lady J

Sheer Shimmer Lip2Cheek

De naam zegt het al, een product dat je zowel voor je lippen als voor je wangen kunt gebruiken vol met shimmers. Ik vind het zelf altijd ideaal als je een make-upproduct hebt dat je voor meerdere dingen kunt gebruiken want dat is ideaal voor onderweg.

Er zijn 12 verschillende kleurtjes verkrijgbaar bij Trinny London en de kleur die ik heb ontvangen is, Bunny. Een prachtig champagne kleurtjes met heel veel shimmers erin. Volgens mij is dit inderdaad een prachtig kleurtje om aan te brengen op je jukbenen voor wat highlighter.

De Sheer Shimmer Lip2Cheek is verkrijgbaar voor €26,50


Lip2Cheek

Het volgende potje is een Lip2Cheek die ik in de kleur Lady J heb ontvangen. Toen ik het potje openmaakte was ik eigenlijk gelijk verliefd op de kleur omdat dit echt een tint is die ik zowel als blush als lipstick heel graag zie. Dit product is ook zowel bedoelt voor je lippen als voor je wangen.

In totaal zijn er 10 verschillende kleurtjes in de webshop verkrijgbaar.

De Lip2Cheek is verkrijgbaar voor €30,-


Eye2Eye

Trinny London heeft ook maar liefst 28 verschillende crème oogschaduw kleurtjes. Omdat ze op creme basis zijn, zijn ze heel makkelijk met je vingers aan te brengen waardoor je op een snelle manier al snel een leuk kleurtje op je ogen kunt creëren. Er zijn zowel kleurtjes met en zonder shimmers. Ik heb het kleurtje ‘Hope’ ontvangen dat is een warm perzik kleurtje.

De Eye2Eye is verkrijgbaar voor €21,50


Flush Blush

Dan heb je nog de Flush Blush, een vloeibare blush. In totaal zijn er maar liefst 6 verschillende kleurtjes in de collectie. Ik heb het kleurtje ‘Electra’ ontvangen dat is een zacht roze blossom kleurtje. Hij ziet er in het potje ontzettend mooi uit en ik denk dat deze heel mooi te gebruiken is bij een neutrale look en dat je hem ook kunt opbouwen.

Ook dit is weer een product dat je ook makkelijk even snel kunt aanbrengen met je vingers als je snel je look wilt maken of als je onderweg je look wat wilt bijwerken. Hou er wel rekening mee dit altijd te doen met schone handen, zo voorkom je sneller bacteriën in het product.

De Flush Blush is verkrijgbaar voor €24,-


Hieronder heb ik alle 4 de producten aangebracht op mijn hand om je het pigment en de kleur te laten zien:

Zoals je kunt zien is het pigment wat van de Lipcheek, de Eye2Eye en de Flush Blush ontzettend mooi is. Ik ben echt verliefd op de kleur die van de Flush Blush en de Lip2Cheek afkomt, wauw! De Sheer Shimmer is vrijwel niet te zien op de swatch maar is meer een glansje met lichte shimmers erin. Ik denk dat dit product dan vooral erg mooi is als lipkleur of over een lipstick heen voor meer glans. Aan alle 4 de producten zit een licht zoetje geurtje wat niet heftig is maar vrij neutraal wat ik prettig vind.

Het voordeel van de producten is vooral het het op crème basis is en daardoor makkelijk en snel aan te brengen is. Vloeibare make-up geeft ook vaak een naturelle uitstraling aan je make-up look en is mooi in te blenden met de rest van je make-up zoals foundation. Ik ben fan van vloeibare make-up en ben ook erg enthousiast geworden van deze kleurtjes!

Wat ik ook erg leuk en handig vind aan de webshop van Trinny London? Heb je namelijk geen idee hoe je de producten moet gebruiken dan staat er bij ieder product een handige uitleg en zelfs filmpjes hoe je het moet doen en hoe het eruit ziet op je gezicht!

Alle producten van Trinny London zijn vekrijgbaar via de webshop. Heb je ook gezien dat Trinny London sinds kort Skincare producten heeft?


Heb jij ervaring met de make-up van Trinny London?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram