Review – Trinny London Make-up #2

Review – Trinny London Make-up #2

In mijn Trinny London Make-up unboxing liet ik je al kennis maken met de geweldige producten van dit merk. Voor mij was Trinny London nog helemaal nieuw, maar ik ben door mij erin te gaan verdiepen helemaal fan geworden. Trinny London heeft namelijk geweldige product in haar assoritement om blij van te worden.

Vandaag is het tijd om 3 van deze producten is uit te lichten, namelijk de BBF Rebalance Tinted Serum, de BFF Serum DE-STRESS en de BBF Cream Skin Perfector. Alle 3 heb ik al een paar dagen even gebruikt en ik laat ze je ook graag even zien. Benieuwd? Kijk mee!BBF Cream Skin Perfector

Het zou een vast ingrediënt moeten zijn als het gaat om huidproducten zoals foundations, BB Creams en noem maar op.Ik heb het natuurlijk over SPF. SPF is natuurlijk ontzettend belangrijk om je huid te beschermen, want ook al zit je niet volop in de zon, je huid wordt wel elke dag blootgesteld aan uv-straling. Trinny London heeft en Skin Perfecter met SPF 30 ontwikkeld die je huid de bescherming geeft die je nodig hebt maar daarnaast ook zorgt dat je huid op een natuurlijke manier egaliseert en een gezonde frisse gloed geeft.

Verkrijgbaar voor €42,-


BBF Rebalance Tinted Serum

De BBF REBALANCE Tinted Serum is een product waarbij je een goede skincare en dekkende foundation gecombineerd hebt. Een win win product en eentje die natuurlijk ook weer super interessant is. Goede verzorgende skincare vind ik ontzettend belangrijk omdat make-up nou niet het meest gezonde is om dagelijks je huid mee vol te smeren.

Verkrijgbaar voor €46,50


BBF Serum DE-STRESS

De Tinted Serum DE-STRESS is een serum die je huid een lichte dekking geeft en die je oh zo vermoeide gestresste huid de camouflage en uitstraling geeft die we allemaal willen. Je herkent het vast wel dat je huid er dof en dus wat vermoeid uitziet. Dit product moet dan onze nieuwe redder in nood zijn.

Verkrijgbaar voor €46,50


Hieronder zie je een klein beetje van elk product op mijn hand.

En op onderstaande foto zie je het resultaat van 2 producten die ik heb gebruikt, de BFF Cream Skin Perfector als basis en daarover heen 1 laagje BFF Rebalance Tinted Serum in de kleur AVA.

Door de juiste huidverzorging ben ik de laatste tijd erg tevreden over de conditie van mijn huid. Ik klop het even af, maar ik heb de laatste tijd geen onzuiverheden meer, diepe lijntjes zijn wat meer opgevuld en ook ziet mijn huid er veel gehydrateerde uit. De basis is een goede huid + huidverzorging en dat zie je ook terug in het resultaat van make-upproducten. Ik merk namelijk dat ik heel enthousiast ben geworden van de Tinted Serum. Mijn favoriete Chanel foundation ligt al een tijdje aan de kant omdat ik het natuurlijke resultaat van dit product ontzettend mooi vind en zelfs mooier dan die van Chanel.

Ik breng eerst een klein laagje aan van de BFF Cream aan wat al een hele oppepper en goede basis aan je huid geeft en vervolgens 1 pompje van de BFF Rebalance. Deze blend ik uit met mijn beautyblender over mijn hele gezicht. Met als resultaat een mooie, natuurlijke dekking en een gezonde uitstraling. Ik ben fan!

De BFF DE-STRESS Tinted Serum heb ik niet op de foto gezet omdat deze helaas qua kleur niet goed matcht met mijn huid. Ik heb deze in de kleur ‘Claire’ maar helaas was die qua tint net iets te warm voor mij. Ik heb hem natuurlijk wel getest en het is echt een heerlijk combi product. Het geeft je huid een mooie dekking en een oppepper. Hij brengt mooi aan en voelt heerlijk zacht en luchtig op de huid. Erg jammer dat hij qua tint niet een hele goede matcht is met mijn huid!

Het resultaat van de producten is op mijn huid top, ik ben fan. Maar ook over de verpakking ben ik heel enthousiast want ik vind het heel fijn dat de producten een pompsysteem hebben. Je kunt hierdoor veel makkelijker doseren en zo niet teveel product verspillen. Ik gebruik 1 pompje en dat is voldoende. Ik merk ook dat de producten heel vriendelijk zijn voor de huid en geven geen irritaties. Ik breng ochtends vroeg altijd make-up aan en merk dat het ook gedurende de hele dag mooi blijft. YES!

De producten van Trinny Londen zijn verkrijgbaar in de webshop.


Was jij al bekend met de make-up van Trinny London?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram