Review – Shower Jelly Sweetie Pie LUSH

Review – Shower Jelly Sweetie Pie LUSH

Over dit product moest ik absoluut niet lang twijfelen om hem te kopen, niet alleen de geur is heerlijk en typisch mijn smaak maar ook het product zelf is gewoon zo ontzettend leuk! Benieuwd waar ik het over heb? Lees dan snel verder…

Ik heb het over de Shower Jelly van LUSH, deze zeep in de vorm van een Jelly is vast niet een product die je dagelijks onder de douche gebruikt.
Wat ik vooral leuk vind aan dit product is de inhoud, een lekkere paarse gelei vol met glittertjes, dat maakt toch iedereen vrolijk.  De geur is Mier zoet ( zwarte bessen ) ik vind het heerlijk maa je moet er wel van houden!

Je kan de Jelly op 2 manieren gebruiken, een klein stukje afbreken en onder de douche in masseren of gebruik een stukje in een douche puf zodat het lekker gaat schuimen, maar je kunt het ook anders doen je legt hem even in de vriezer zodat de jelly hard wordt en dan gebruiken onder de douche. Een hele andere ervaring maar nog steeds de zelfde heerlijke zoete geur!

Mijn eerste keer met dit product onder de douche, het flipte alle kanten op, het is een beetje een gedoe om hem het stukje weer op te pakken, maar ohzoo leuk om te gebruiken!

Grappig product he? Het lijkt wel een soort van MONA toetje!

Het potje die ik heb bevat 100 gram en kost 5,25 EUR en is te koop in een van de LUSH winkels of op de website.

Ben jij al bekend met een shower jelly van de LUSH? Wat vind jij?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram