Review – Sakura ‘ Test me Please’

Review – Sakura ‘ Test me Please’

Sakura komt met iets heel leuks, namelijk het Test me Please pakket. Dit pakket bevat 4 topproducten die de webshop verkoopt en hoe leuk is dat om ze allemaal is te proberen in een pakket!

Hier kon ik geen nee tegen zeggen, want als het gaat om topproducten dan ben ik echt wel benieuwd! Ik ontving het pakketje en zoals gewoonlijk zat het weer prachtig ingepakt. Van zulke pakketjes wordt je gewoon helemaal blij!

Wat zit erin?

  • 20 ml let`s Relax Bath Caviar Magnolia
  • 20 ml Foaming Poppy seed Scrub Sakura
  • 20 ml Luscious Whipped Soap (geur magnolia / olie Zoete amandelolie)
  • 30gram Tester zeepplak Beehive Soapslice
In heb pakketje zitten dus 4 kleine proefjes, 3 potjes en een stukje zeep. Verder bevat het 4 hele leuke kaartjes met een omschrijving van het product.

Beehive Soapslice

Zeep, zeep, zeep echt heerlijk en dit kleine stukje ruikt zooooooo ontzettend lekker. Hij heeft heel veel weg van de bekende zeep van LUSH ‘Honey I washed the kids’. Ook de uitstraling van deze zeep is gewoon leuk met het honinggraat texture. Ik ben verkocht!!

Relax Bath Caviar Magnolia

Badkaviaar, een product wat ik eerder nog nooit hebt gebruikt en waar ik super nieuwsgierig naar was.  Ik heb zelf geen bad maar heb een klein beetje geprobeerd in een voetenbadje. De geur die is echt heerlijk!! Het lijkt op badzout maar er komt veel meer geur af heb ik het idee!

Luscious Whipped Soap

Dit vind ik nou een heerlijk zacht product, het ruikt ontzettend lekker en het ziet eruit als slagroom en zo voelt het ook.  Dit is echt een verwen product, lekker en leuk om te hebben en te gebruiken.

Foaming Poppy seed Scrub Sakura

Over de Scrubs van Sakura ben ik al super te spreken over, deze zijn heerlijk zacht voor je huid en geven een heerlijke geur! Mocht je in een dipje zitten, dan raad ik je zeker aan een product van Sakura te gebruiken, de geuren en de kleuren van de producten zorgen echt dat je weer lekker in je vel gaat zitten!

Ik ben er erg enthousiast over, ik heb niet eerder een testpakket gehad waarin allerlei producten zaten in kleine hoeveelheid. Heel erg leuk en ook de kaartjes erbij maken dit product echt top!

Een heerlijk pakket! Zeker een aanrader als je iemand een cadeau moet doen of jezelf wilt verwennen!

Het pakketje kost €3,10 en kan door de brievenbus (€3,-) & het leuke is dat je nu ook nog 10% korting krijgt op je aankoop als je rechts op mijn site even op de roze banner klikt!

Ook zo benieuwd? Kijk even in de shop!

Wat vind jij van die ‘Test me Please’ pakket?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram