Review Sabon Ocean Secrets gezichtslijn – Facial Cleanser & Facial Toner

Review Sabon Ocean Secrets gezichtslijn – Facial Cleanser & Facial Toner

1Vanaf vandaag start ik met de nieuwe gezichtslijn producten van Sabon en begin ik met een nieuwe manier van reinigen door middel van de VisaPure van Phillps. Wanneer ik overstap naar andere producten om mijn huid te reinigen slaat mijn gezichtshuid eerst helemaal op hol. Ik ben namelijk eigenlijk niet helemaal vandaag begonnen maar gisteren om te proberen en vanochtend werd ik wakker met een huidje vol pukkels…

Ik denk maar zo, dat is een goed teken. Mijn huid is wakker en merkt dat er verandering is en begint direct met werken. Ik ga de komende tijd 2x daags mijn huid reinigingen met de VisaPure in combinatie met de Sabon Ocean Secret Facial Cleanser en behandel het daarna met een Facial Toner van de nieuwe lijn. Om je alvast een kennis te laten maken met deze Sabon producten leek mij een review een goed idee. Er komt binnenkort een apart artikel over de VisaPure!

2Ik zei het al even in de unboxing van de Sabon Goodiebag, de producten van de Ocean Secret lijn van Sabon zien er geweldig uit. Baby blauw met brons gouden doppen en staan als juweeltjes in de badkamer. De nieuwe gezichtsverzorginglijn Ocean Secrets is volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en in het bijzonder op natuurlijk zeewier van de Noordzee, een van de rijkste bronnen van mineralen. De geur is te omschrijven als een geur van groene velden, valleien tot frisse zeewind. Kortom een geur die heel prettig, zacht, fris en vertrouwelijk is.

Top noten:

♥ Lemon peel extract
♥ Green herbs
♥ Cumcumber notes

Hart noten:

♥ Water Lily
♥ White Roses

Facial Cleanser

3Je gezicht reinigen is een must en is echt belangrijk om elke dag te doen. Ik ga hiervoor de Facial Cleanser van Sabon gebruiken. Een reiniger die geschikt is voor alle huidtypes en 150 ml bevat. Een grote fles waar ik mooi even mee vooruit kan.

4De Facial Cleanser is een milde gezichtsreiniger rijk aan zeewier extracten die de huidcellen in balans houdt en ze beschermt tegen beschadiging. De reiniger bevat vochtinbrengende ingrediënten zoals natuurlijke olijfolie. Hij droogt je huid niet uit.

8Facial Toner

Het is redelijk nieuw voor mij om een toner te gebruiken. Ik heb het een tijd gedaan toen ik het stappenplan van Clinique gebruikte maar dat is alweer een tijdje geleden. De toner uit de Ocean Secrets van Sabon ga ik wel gebruiken en ik ben benieuwd hoe mijn huid op gaat reageren.

5Ook deze facial toner is geschikt voor alle huidtypes en bevat 125 ml. Je hebt altijd maar een klein beetje toner nodig op een watje dus een hoeveelheid waar je net als de cleanser lang mee kunt doen. Het is een milde gezichtsverzorgende toner voor een schone en gezonde huid. Verrijkt met witte thee-extracten die anti-oxidanten bevatten en rijk aan natuurlijke zeewierextracten.

6Ieder product van Sabon is voorzien van een mooie verpakking een een handig papiertje met daarop extra uitleg over het product hoe je hem moet gebruiken en wat het product doet. De facial cleanser bevat geen parabenen en SLS, de facial toner bevat geen parabenen, olie, en minerale olie. Kortom een volkomen puur product!

7
Mijn eerste indruk is erg positief, dit is voor mij de eerste keer dat ik ijn huid reinig met Sabon producten en naast de mooie verpakking en flessen is mijn eerste indurk van de producten zelf ook erg goed. De geuren zijn ontzettend zacht waardoor het ook makkelijk in de ochtend te gebruiken is en zorgen ervoor dat mijn huid heerlijk gereinigd voelt na gebruik. De producten zijn zuinig in gebruik en ik ben heel benieuwd hoe mijn huid hiervan gaat opknappen de komende tijd. Hierover hou ik je op de hoogte!

De producten zijn verkrijgbaar in de prachtige winkels van Sabon natuurlijk en online in de webshop. Op dit moment kun je profiteren online van 10% introductie korting op de nieuwe lijn waardoor de producten nu verkrijgbaar zijn voor:
Facial Cleanser – €31,49
Facial Toner – €21,56

Heb jij ervaring met de gezichtslijnen van Sabon?
Welk product/merk gebruik jij voor het reinigen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram