Review – Pur Minerals Lip Gloss Sticks

Review – Pur Minerals Lip Gloss Sticks

7

Merken waar ik nog niet bekend mee ben trekken al snel mijn aandacht. Als het merk dan ook nog is vol pluspunten zit en er geweldig uitzien dan heb ik direct zin om ermee aan de slag te gaan en die volop te gaan testen.

Pur Minerals is z’n merk. Het is nog maar pas bekend bij mij en ik ben nu al zo enthousiast. De eerste producten van dit heerlijke merk die ik met jullie wil delen zijn de Lip gloss Sticks

8

De lip gloss stick is een soort van jumbo potlood die een prachtige kleur en glans op je lippen achter laat. De lip gloss stick zit vol met rijke verzachtende werk stoffen en vitamine E waardoor je het aan kan brengen als boter op je lippen en die het vervolgens de juiste conditie geven.

De lip gloss sticks zijn verkrijgbaar in 4 varianten:

  • Honey Pie
  • Rum Raisin
  • Berry Pretty
  • Beach Bum

Hiervan ben ik er zelf 3 gaan proberen, de Honey Pie, Rum Raisin en de Berry Pretty.

6

Mijn eerste indruk was al gelijk goed, de verpakking ziet er geweldig uit, en de sticks stralen gewoon kwaliteit uit die je direct wilt proberen.

Aan de onderkant van de sticks zit een zilver draai dopje, waardoor je het potlood nog verder kunt uitdraaien wat in het begin natuurlijk niet nodig is.

5

4

De gloss voelt echt als een boter wanneer het in aanmerking komt met je huid. Hierdoor kun je het makkelijk aanbrengen en krijg je geen droog gevoel op je lippen. De swatches komen sterk overeen met de kleur van het potlood zelf natuurlijk een groot pluspunt is. 3 heerlijke kleuren die ideaal zijn voor het voorjaar!

swatch0

Honey Pie

1

swatch2

Rum Raisin

2

swatch3

Berry Pretty

3

swatch1

Ik zal je eerlijk bekennen dat ik ze alle 3 echt geweldig vind, ze brengen ontzettend fijn aan, geven een prachtige kleur af op de lippen met een mooie glans en ze zorgen ervoor dat je lippen er mooi verzorgd uitzien.

Sinds kort  staat de Nederlandse webshop van Pur Minerals online waar je naast de prachtige Lip gloss stick ook terecht kunt voor nog meer mooie producten! De lip gloss sticks kosten 18,50 EUR per stuk!

Ben jij bekend met dit merk? Wat vind je van de Lip gloss sticks?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram