Review – Perfecte Blushes

Review – Perfecte Blushes

Soms ontdek je producten waar je zo ongelofelijk blij mee kunt zijn. Zo heb ik dat ook met de Blushes van Oriflame, ook wel de perfecte Blush genoem & dat zijn ze zeker…

Een blush kopen vind ik een van de leukste make-up aankopen doen maar ook moeilijk. Want welke kleur match nou het mooiste met mijn huid of welke kun je met dit weer nou het beste dragen. Allemaal vragen zie zich bij mij afspelen tot ik de ‘perfecte’ blush heb gevonden.

Oriflame komt met 3 prachtige blushes ook wel de ‘perfecte blush’ verkrijgbaar in 3 kleuren en wat zijn ze mooi! Ik zelf heb er 2 in de kleuren Glowing Peach en Fresh Pink en ze behoren tot mijn favoriete blushes allertijden.

De blushes zitten in een handig verpakt doosje wat je makkelijk open kunt klikken, daarin zit nog een spiegeltje en natuurlijk de blush zelf. Kijk hem glinsteren…

Hierboven zie je de Glowing Peach, een prachtige shimmer blush in een zachte peachy roze kleur. Ik draag niet vaak blushes met shimmers, maar deze mag er zeker weten ook voor tijdens de feestdagen.

De volgende is de Fresh Pink, een zacht roze blush die zorgt voor een gezonde gloed op je wangen. Hij is lekker subtiel en ideaal voor dagelijks gebruik.

Links op de swatches zie je de Glowing Peach met de mooie shimmers en rechts zie je de subtiele Fresh Pink.

Kortom ik vind het hoe de naam als klinkt, echt perfecte blushes en dat komt ook omdat ze nog is heerlijk betaalbaar zijn. Een Perfecte Blush kost namelijk van 12,95 nu voor 6,95 EUR ze bevatten 4 Gram en zijn in 3 tinten verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie in de webshop van Oriflame!

Wat vind jij? Is dit de perfecte Blush?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram