Review – Oriflame Triple Core Lipstick

Review – Oriflame Triple Core Lipstick

lg2

Persoonlijk vind ik Oriflame een heerlijk merk. Daarom verschijnen de producten regelmatig op de site omdat ik het ook zo graag bij jullie onder de aandacht wil brengen. Betaalbaar, kwaliteit en een must om te zien, dit keer de Oriflame Triple Core lipstick, een lipstick met wel 3 functies…

Laat ik jullie voorstellen aan s’werelds 1ste drievoudige lipstick, een ongelovelijke kleur, glans en verzorging! Deze lipstick zorgt ervoor dat je lippen fijn verzorgd worden met de verzorgende balm in het midden van de lipstick, een passionele kleur aan de rand en een dramatische gloss daar tussen in, 3 in 1 om je lippen in een keer perfect te maken.

lg1

lg3

Verkrijgbaar in:

  • Amazing Peach
  • Spectacular Nude
  • Sensational Bronze
  • Ravishing Rose
  • Stunning Clover
  • Explosive Pink
  • Dramatic Ruby
  • Striking Plum

Ik ben er twee gaan testen en alleen al van de omschrijving werd in enthousiast, een drie in een stick, hoe handig is dat? Ik heb de Dramatic Ruby een intens rode kleur en de Amazing Peach een perfecte kleur die ik graag dagelijk draag.

lg4

Amazing Peach

Echt een kleur die ik direct zal uitkiezen als het in een schap zou staan, ik hou van mooie frisse peachy kleurtjes en helemaal nu de lente en de zomer er weer staan aan te komen.

Dramatic Ruby

Een kleur die prachtig staat op belangrijke en vooral chique momenten, de dramatic ruby is een intens rode kleur met een bijzondere glans.

lg5

Dramatic Ruby

lipstick1

Amazing Peach

lipstick2

Allebei heerlijke lipproducten die de lippen mooi en vooral heel zacht maken, het voelt totaal niet droog aan door de heerlijke balsem. Vooral de Dramatic Ruby geeft ook een prachtig kleur af. De Amazing geeft een zachte tint die niet heel opvallend is op mijn lippen maar daarom heen maakt hij de lippen heel fijn.

De Triple Core Lipstick (4g) kost normaal 13 EUR maar is nu verkrijgbaar voor 6,99 EUR per stuk! Neem dus snel een kijkje in de webshop van Oriflame als je net als ik zo enthousiast bent.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram