Review – Oriflame Nude KOHL Pencil & Smooth Definer Black

Review – Oriflame Nude KOHL Pencil & Smooth Definer Black

Ik gebruik het dagelijks, een zwart kohl potlood voor onder mijn ogen. En ik denk dat een hoop van jullie dat ook gebruiken.

Het gekke is, als het gaat om oogpotloden blijf ik altijd het liefst bij het zelfde merk hangen die mij bevalt, nooit neem in echt de stap om wat anders te proberen, terwijl ik juist zo nieuwsgierig altijd ben. Dat betekend dus hoog tijd, want vandaag kijk ik naar de Oriflame Nude kohl pencil en de Smooth Definer.

Een nude kohl? Ik ben wel bekend met het witte oogpotlood die zorgen dat je oog groter gaat lijken als je hem op je onderste ooglid aanbrengt, maar nude?

Ik ben er niet zo weg van persoonlijk. Ik heb het geprobeerd om onderaan mijn ooglid een lijntje te maken maar het ziet er op mijn ogen uit alsof ik ontstoken ogen heb. Misschien door de kleur van mijn eigen huid match het niet.

Wat wel een plus punt is de potlood zelf, deze is vrij zacht en geeft direct de kleur af.

De Smooth Definer is een wat softer oogpotlood. Hij heeft een ronde vorm en is heel makkelijk aantebrengen door de zachtheid.

Zeker ideaal voor in de ochtend vind ik persoonlijk. Mijn ogen zijn s’morgens veel gevoeliger waardoor ik niet graag een punt van een oogpotlood in de buurt van mijn oog heb, dus deze is zeker fijner.

Swatches 

Wat vind jij? Wat voor potlood gebruik jij het liefst? Ga je voor nude? of zwart?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram