Review – Oriflame Beauty Terracotta Powder

Review – Oriflame Beauty Terracotta Powder

Tijdens de zomerdagen gaat er niets boven een gezonde bronzer look op je gezicht. Mocht het niet helemaal lukken met de zon, dan kun je altijd nog kiezen voor een powder met bronstinten.

Oriflame Terracotta Powder is een zo’n bronzer. Een prachtige powder met natuurlijke bronstinten en glanzende honing higlights perfect voor iedere huidtype.

Persoonlijk schrik ik er wel is van als er glimmetjes in een product zitten, ik hou er namelijk helemaal niet van als ik een glitter gezicht krijg. Het moet er natuurlijk uitzien toch?

Gelukkig valt het mee, de shimmers zijn zo licht dat ze snel vermengen met de bronzer en vragen geen aandacht!

In het begin vind ik het altijd super zonde om hem te gaan gebruiken, want wanneer je met je poeder kwast er overheen gaat, verdwijnt al snel de mooie structuur.

De structuur van deze powder in geïnspireerd geraakt van zandduinen. Door de golven in de powder krijg je niet meteen een hele laag op je kwast maar een kleine hoeveelheid voor een zo natuurlijk effect.

Ik vind het erg positief dat het natuurlijk blijft op de huid en geen overdosis bruin/bronzen gloed achterlaat. Hij voelt ook nog is super zacht op de huid.

De kosten voor deze Terracotta Powder zijn €19,95 

Mocht je benieuwd zijn geworden naar dit product? Neem een kijkje in de webshop van Oriflame  daar verkopen ze oa. dit product!

Gebruik jij een Bronzer? Hoe lijkt jouw dit product?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram