Review – NOOSH Beauty Lipproducten!

Review – NOOSH Beauty Lipproducten!

Je had het in de unboxing van de NOOSH producten al kunnen zien, ik ontving drie hele toffe lipproducten van het merk. Het leek mij wel een leuk idee om deze alle drie tegelijk te reviewen. Op het eerste gezicht zien de lipproducten en namelijk stuk voor stuk prachtig uit en ik kon dan ook niet wachten ze te proberen.Honey Dipped Lip Gloss

De eerste lipgloss die ik je wil laten zien is de ‘Honey Dipped‘ en deze zat in de The Primrose Valley box. De kleur is vrij nude/bruin en zoals ik in de unboxing ook al schreef, een kleurtje die ik nog niet eerder heb gedragen op mijn lippen. Wat direct aan alle lipproducten opvalt is dat de verpakking echt heel mooi is. Het ziet er heel tof uit met het vierkanten omhulsel waarin je de kleur van de gloss ziet zitten.

De geur van de lipgloss vind ik prettig. Ik vind het namelijk zelf altijd een nadeel als lipgloss een enorme sterkte zoete geur hebben. Qua substantie is hij ook prima. Natuurlijk moet een gloss wat plakkerig zijn, als het op de lippen maar niet vervelend is.


Coral Kiss Liquid Lip

Het volgende lip product is eentje die direct mijn aandacht trok, de kleur ziet er in de huls echt prachtig uit en eentje die je elke dag wilt dragen. De ‘Coral Kiss‘ zat bij mij in de The Bloom box. Deze liquid lip is een groot favoriet bij NOOSH zelf, dus dat maakt mij nog nieuwsgieriger. Het gaat hier om een matte lipkleur.

De geur van deze liquid lip is iets zoeter maar niet vervelend. Ook kun je aan de foto’s zien dat hij er in d huls weer aantrekkelijk uitziet. Dit wil je toch in je make-up tasje meenemen en erbij pakken?!


Rosebud Lip Gloss

En dan hebben we nog de Rosebud Lip Gloss, een favoriet van Anna Nooshin zelf. Hij zat bij mij in de ‘TRUE ROMANCE‘ box. De kleur in de huls oogt vrij licht en moet een kleurtje zijn die iedere dag prachtig is om te dragen. Daarnaast zorgt deze gloss ervoor dat je lippen niet uitdrogen maar juist verzachtend doen aanvoelen. Ideaal als dit een kleurtje is waar je geen genoeg van krijgt.Swatches

Hieronder zie je de swatches van de kleurtjes aangebracht. Zoals je kunt zien sprint de lipquid lipgloss ‘Coral Kiss’ er ontzettend uit. Het pigment van deze lipkleur is prachtig en heel sterk. Rosebud, de vrijwel transparante liplgoss zie je bijna niet terug waardoor hij inderdaad erg neigt naar een transparante gloss die over ieder lipproduct mooi te dragen valt. Honey Dipped blijf ik wennen vinden de kleur is vrij bruin en niet eentje die ik zelfs snel zou dragen als lipkleur. Coral Kiss is ieder geval mijn grote favoriet!


De lipproducten zijn allemaal verkrijgbaar in de webshop van NOOSH Beauty. De lipproducten zijn verkrijgbaar voor 18,- per stuk.


Welke kleur is jouw favoriet?
Heb je al ervaring met NOOSH Beauty?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram