Budget Monday – Miss Sporty Lipsticks

Budget Monday – Miss Sporty Lipsticks

1Voor het eerst sinds een lange tijd kocht ik weer miss sporty make-up, ik ging voor 2 lipsticks en had onwijs veel zin ze te gaan testen. Helaas verdween die zin al snel toen ik er thuis achter kwam dat 1 van de lipsticks onder het plakband zat…

Ik heb er z’n vreselijke hekel aan en na wat gepeuter en nagellak remover wat ik er altijd voor gebruik lukt het dan eindelijk om de vieze plak laag eraf te halen. Helaas ging niet alleen de plak laag eraf, door de nagellak remover ging de hele glans laag van de huls, vandaar dat hij op de foto zo vreselijk uit ziet. Daarom heb ik dus een hekel aan het zogenaamde ‘plakband’ beveiliging systeem, het verpest de make-up!

4

Zo nu richt ik mij op de lipsticks! Miss Sporty is een lekker budget make-up merk wat ik persoonlijk wel is vergeet. Ik kijk bij essence, catrice maar miss sporty sla ik altijd op een of andere manier over. En dat is jammer want ook deze producten zien er goed uit en zijn zeker het proberen waard. Vandaar dat ik 2 lipsticks meenam om te testen.

009 – innoncence

3

Allereerst koos ik een roze kleur uit zoals jullie vaak van mij gewend zijn. Roze lipsticks zijn namelijk altijd leuk om te testen. Ik ging voor deze zacht roze kleur met een beetje een barbie uiterlijk.


020 – Strip Tease

2

Naast de roze kleur ging ik voor deze zachte brons kleur. In de winkel zag ik al dat hij niet veel kleur afgaf, maar voornamelijk de glans trok mijn aandacht en leek het mij een leuke lipstick om te testen en wie weet te gebruiken over een andere lipstick heen.


Hieronder zie je de swatches van de lipsticks, vooral de strip tease vind ik er toch een beetje apart uitzien, het is een beetje een rare oranje kleur die hij afgeeft, de innoncence vind ik een mooie roze/paarse kleur geven.5

Links – innocence – Rechts – strip tease

7Persoonlijk ben ik wel enthousiast geraakt over de lipsticks. Ik vind ze ontzettend zacht aanvoelen op de lippen en ook al is de roze kleur veel minder sterk dan de swatch op mijn hand, ik vind hem er mooi. De kleur strip tease heeft mijn aandacht echt getrokken, deze nude kleurige die op mijn hand bijna oranje leek kan zo maar is een favoriet worden.

De lipsticks zijn verkrijgbaar bij Etos & DA voor €2,49 per stuk.

 Wat vind jij van de Miss Sporty lipsticks? Heb je ervaring met het merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram