Review – Maybelline – The Rocket Volume Express

Review – Maybelline – The Rocket Volume Express

1

Al een tijdje was ik super nieuwsgierig naar deze mascara, Maybelline komt keer op keer weer met nieuwe soorten & maten maar de rocket sprong er voor mij wel echt uit, hoog tijd om hem te gaan testen…

Aan de vormgeving ligt het niet, net als alle andere Volume Express mascara’s van Maybelline ziet het er weer super uit en valt direct op. De Rocket is een mascara die ik al vaker bij buitenlandse blogs voorbij zag komen en waar de meeste heel erg onder de indruk van waren.

2

De Rocket belooft maar liefst 8 keer meer volume te geven dan de standaard mascara’s die wij gewend zijn, 8 keer meer? Dat is een hele hoop al zeg ik het zelf.

Ik heb het al vaker gezegd, mascara testen vind ik moeilijk. Nu heb ik enorme kleine dunne wimpers die met de juiste mascara zeker tot aan het dak komen, dat maakt het testen toch wel leuk en omdat een mascara toch wel heel belangrijk is in je dagelijkse make-up ben ik gewoon opzoek!

The Rocket mascara is een revolutie onder de mascara’s, het enorme dikke supersonisch borsteltje bevat gladstrijkende microhaartjes die de wimpers perfect moeten separeren en zorgen voor een prachtige volume zonder klontjes

3

4

Nu ben ik z’n iemand die niet direct in al die mooie worden geloofd, want hoe vaak ik ben ik er wel niet ingetrapt. Maar na het testen van The Rocket ben ik wel heel enthousiast geworden!

Een top mascara en lekker opvallend item tussen je stash, ook nieusgierig geworden naar het geheim voor mooie lange wimpers? Ga dan voor Maybelline The Rocket verkrijbaar in de OnlineMakup webshop!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram