Review – MAC STACK MASCARA!

Review – MAC STACK MASCARA!

MAC Cosmetics heeft onlangs een nieuwe mascara gelanceerd en daar was ik ontzettend benieuwd naar. Er gaat niks boven perfect gekrulde wimpers vol volume en daarom is het altijd weer een feestje om nieuwe mascara’s te proberen.

Toen ik het persbericht voorbij zag komen kon ik al niet wachten en vandaag is het tijd dat ik je mijn ervaring met deze nieuwe mascara van MAC genaamd STACK met jullie deel. Kijk mee!


Ik ben zelf altijd wel kieskeurig als het gaat om mascara. Je hebt namelijk ontzettend veel keuze als het gaat om bijvoorbeeld de borsteltjes. Ik vind zelf grote borsteltjes niet heel prettig omdat ik dan telkens mijn oogleden raak. Ook ben ik geen fan de wat ‘hardere’ borsteltjes zonder teveel haartjes. Deze zorgen vaak voor veel volume maar ik heb zelf vaak het probleem dat ik er veel klontjes mee veroorzaak op mijn wimpers.

Ik heb in het verleden al heel wat mascara’s getest. Er zijn een aantal die ik vaker koop omdat ze mij goed bevallen maar of ik nu een ‘all time favorite’ heb, dat nog niet. Dus Ik sta altijd open voor nieuwe!

Ik heb van mezelf vrij dunne wimpers die redelijk gekruld zijn. Hiervoor hoef ik dan ook geen extra wimperkruller te gebruiken bij het aanbrengen van mascara.

De verpakking van de Stack mascara ziet er fancy uit vind je niet? Het borsteltje van de mascara oogt voor mij ook perfect!

Hieronder zie je het resultaat aangebracht op mijn wimpers:

Ik ben zelf heel enthousiast over de mascara. Op de allereerste plaats vind ik dat hij ontzettend fijn aanbrengt. Het borsteltjes is niet te groot maar precies goed om al je wimpers mooi te separeren. Je kunt hem mooi opbouwen om je wimpers echt een boost te geven. Ik heb zelf 2 laagjes gebruikt op bovenstaande foto. Ja, ik ben blij. Hij brengt mooi geleidelijk aan, je kunt door het borsteltjes makkelijk bij de kleine haartjes en voor mij is het resultaat op mijn dunne kleine wimpers erg perfect!


MAC Stack Mascara – Black Stack €33,-
MAC Stack Micro Mascara – Black Stack €33,-
MAC Stack Mascara Mini – Black Stacck €18,-

Verkrijgbaar bij MAC Verkooppunten en via de webshop.


Heb jij de nieuwe Stack Mascara van MAC al ontdekt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram