Review – Luxsit Organic Care

Review – Luxsit Organic Care

Een week of 3 geleden maakte ik kennis met een merk wat voor mij nog onbekend was maar nu ik het heb gebruikt wil ik het  zeker onder de aandacht brengen bij jullie, namelijk Luxsit.

Ik vind het heerlijk om onbekende merken te proberen, want voor je het weet kom je een product tegen die gewoon voor je huid is geschreven.

Zo ook deze producten van Luxsit.

Over Luxsit:

”Een luxe, organische huidverzorgingslijn met een brutale persoonlijkheid die aanwezig is. Het merk levert producten voor vijf verschillende behoeften. Daarnaast levert Luxsit een bijdrage aan een kleurrijke ervaring in uw badkamer. De producten zijn niet getest op dieren en BDIH gecertificeerd.”

Van dit merk heb ik de volgende producten getest:

De Luxsit enlight exfoliating facial mask

Het is een zuiverend gezichtsmasker voor normale, gemengde/vette huid.

Wat mij direct opviel was de geur, vaak bij maskers heb je een ontzettende chemische geur en dat was hier totaal niet te ruiken. Het heeft namelijk een gezonde geur. Het masker zelf is heel zuinig in gebruik, je hebt maar een beetje nodig en dat is natuurlijk een pluspunt bij een product die iets duurder kost. Je kunt het makkelijk en fijn aanbrengen.

Het product droogt niet super snel, dus om het goed in te laten trekken moet je zeker even de tijd nemen, aangeraden wordt 5- 10  ik zou echt rond de 10 minuten gaan zitten. Na de 10 minuten afspoelen met lauw warm water.

Mijn huid voelt na gebruik ten eerste heel schoon, het voelt fijn maar ook een beetje droog. Daarom denk ik dat het masker helemaal ideaal is voor de vette huid!  In combinatie met de heerlijke  Luxsit hydrating serum voelt mijn huid ontzettend zacht en heerlijk fris.

Ik heb het nu 3 weken gebruikt en eerlijk is eerlijk, mijn huid is echt verbeterd. Dat komt vooral door de producten die ik op dit moment gebruik voor mijn gezichtsverzorging en daar valt dit product ook onder!

Voor het beste resultaat moet je het masker 2 keer per week gebruiken!

De kosten voor dit product is €33,95 EUR bevat 50 ml

 

De Luxsit hydrating serum

Verstevigend & liftend gezichtsserum. Enrich serie is voor een droge huid die extra vocht en bescherming nodig heeft. Oliën en plantenextracten dringen diep in de huid door, zodat uw huid de hele dag zacht aanvoelt.

Ik ben echt dol op serums, ze doen echt wat met je huid, daarom was ik heel benieuwd naar dit product. Natuurlijk ben ik jong en hoef ik nog niet direct aan verstevigende & liftende producten te denken, toch doet het wat met je gezicht en zorgt het voor extra vocht wat juist zo belangrijk is voor je huid.

Na het reinigen wil je toch altijd wat extra’s doen met je huid en daarom is juist een serum zo fijn. Het product breng je in de ochtend en avond na het reinigen aan en het voelt daarna heerlijk zacht. Ik heb vele producten al gebruikt die je huid ‘zacht’ maken, maar bij dit serum voelt het gewoon de rest van de dag zacht!

Dit product is geschikt voor alle huidtype en kost 43,95 EUR voor 30 ml 

Tip: Let goed op dat de serum niet uit de pipet loopt, dat veroorzaakt vlekken op je kleding die er heel moeilijk uitgaan.
Wordt vervolg! Over dit product krijg je meer te horen, aangezien het met gezichtverzorging even kan duren tot je ruim resultaat ziet en nauwkeurig kunt oordelen.  Eerste instantie is iedergeval heel positief!

Conclusie: Persoonlijk vind ik huidverzorging heel belangrijk, ik merk ook dat duurdere producten echt wat doen, dat wil niet zeggen dat ik niet geloof in wat goedkopere merken maar uit ervaring weet ik dat je voor goede verzorging wat meer moet neertellen. Het is een fijn merk en hoop dat we hier meer van krijgen te horen! Mijn huid straalt, voelt goed en ziet er gezond uit!

Luxsit is te bestellen in de BioMy Shop een webshop vol met heerlijke luxe natuurcosmetica en daar kun je terecht voor nog wat extra informatie of andere heerlijke merken!

Wat vind jij van dit product? Ken je het al?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram